Skip to content

Solt Dining – o experienta culinara de inspiratie nordica, in noul centru financiar al Capitalei

 Restaurantul Solt Dining cu ambianta minimalista si confortabila, adaptata dupa principiile filozofiei daneze hygge, ofera o experienta culinara deosebita, cu preparate reinterpretate intr-un stil propriu de Chef Alin Berba.

Restaurantul combina stilul new nordic cu ingrediente locale de o calitate superioara, care readuc in prim plan noua bucatarie romaneasca. Meniul este creat de Chef Alin Berba si Oleg Sorocins, cheful coordonator al grupului, care a venit din Vilnius (Letonia) sa realizeze impreuna cu acesta preparatele principale.

Restaurantul ofera servicii complete – mic dejun, pranz si cina. Preparatele vor fi schimbate in fiecare sezon, pentru ca ingredientele sa fie mereu proaspete, respectand astfel filozofia Solt Dining. Restaurantul se adreseaza segmentului de business, antreprenorilor, calatorului modern, dar si celor care locuiesc in zona de nord a Capitalei.

Ce putem manca la Solt Dining

Meniul contine 18 feluri cunoscute, bazate pe ingrediente naturale, locale, servite intr-o abordare diferita: musacaua de vita cu telina si sos de macris, supa de dovleac cu chipsuri de branza de Horezu, rulada de bibilica umpluta cu varza rosie, praz si telina in crusta de sare si cu sos de cimbru.

Printre ingredientele locale se regasesc si porcul de Mangalita, pastravul afumat de Valeputna, care provine dintr-o arie geografica protejata, telemeaua de Ibanesti si faimosii carnati de Plescoi.

Desertul vedeta este cheesecake-ul cu urda, dovleac si sirop de catina, dar si orezul reinventat, cu lapte si mamaliga la gratar, care iti aminteste de copilarie.

Unde este Solt Dining

Restaurantul Solt Dining se afla pe Bdul Dimitrie Pompeiu 2A, la parterul hotelului Courtyard Bucharest Floreasca. Cea mai apropiata parcare este cea a hotelului, subterana, asa ca veti gasi usor loc.

Aici pagina de facebook, rezervari la telefon 031 102 0000

Citește în continuare