Skip to content

Lara Fabian a lansat o melodie dedicata celor din linia intai. In video apar Eva Longoria, Franck Dubosc si Audrey Lamy

Lara Fabian a pregatit un nou single din urma caruia doreste sa doneze castigurile integrale celor care lupta in linia intai in pandemia de coronavirus. Numele piesei este „Nos cœurs à la fenêtre”, piesa fiind lansata in aceasta dimineata la ora 10.00 pe canalul sau ofical de Youtube.

Videoclipul va fi ilustrat cu ajutorul actorilor Eva Longoria, Franck Dubosc si Audrey Lamy

Videoclipul piesei este ilustrat cu imagini ale monumentelor istorice din tarile puternic afectate de noul virus, de fanii vedetei care au trimis aproape 1000 de videoclipuri in 48 de ore in care s-au filmat pentru a aplauda medicii, dar si cu cateva cadre medicale din spitale. Pe langa acestia au sprijinit-o pe Lara si actorii Eva Longoria, Franck Dubosc si Audrey Lamy, Vanessa Demou,  jurnalistii Michel Drucker, Gilles Bouleau si fotomodelul Iris Mittenaere.

Pe contul ei de Instagram, joi, 9 aprilie 2020, cantareata a dezvaluit numele noului single si a oferit detalii: „Aceasta noua melodie este dedicata eroilor nostri de zi cu zi . Toate profiturile vor fi donate catre 4 fundatii; FondationRoiBaudouin din Belgia, @fondationhopitals din Franta, @centraidemtl dinCanada si @protezionecivileit din Italia”.

VIDEO

Parintii sai i-au dat prenumele Lara dupa unul dintre personajele principale ale filmului Doctor Zhivago

Lara Sophie Katy Crokaert s-a nascut la data de 9 ianuarie 1970 in comuna belgiana Etterbeek. Originile sale sunt siciliene, mama sa Luisa fiind nascuta in acea zona a Italiei. In ciuda faptului ca s-a nascut in Belgia, Fabian a locuit in Catania alaturi de parintii sai pana in 1975, ulterior revenind in tara sa natala. In copilarie Lara Fabian a urmat cursurile Institutului Sfanta Ursula din Forest, iar de la opt ani s-a inscris in cadrul Conservatorului regal din Bruxelles, institutie unde avea sa ia lectii de canto, pian si solfegiu pentru o perioada de zece ani. Se numara printre putinii artisti comerciali care, in reprezentatiile live, poate atinge trei octave si poate canta in 9 limbi straine: franceza, engleza, spaniola, portugheza, italiana, germana, rusa, ebraica si olandeza. Primul material discografic al artistei a fost lansat in 1986.

Din punct de vedere al stilului vestimentar, Lara a fost preponderent adepta look-urilor de culoare neagra care i-au pus intotdeauna in evidenta silueta. A preferat de multe ori costumele tuxedo cu spirit masculin sau rochii din materiale atemporale pentru a straluci cu eleganta pe scena sau pe covorul rosu.

Citește în continuare