Skip to content

ILUMA, cel mai inovator produs IQOS, in exclusivitate la Flight Festival, in Timisoara.

 In plin sezon al evenimentelor, IQOS este mereu acolo unde conteaza. Weekendul acesta, IQOS sustine Flight Festival si prezinta in premiera „Home of IQOS”, noul concept al brandului, destinat comunitatii si evenimentelor organizate in aer liber, dar si noul produs revolutionar IQOS ILUMA.

IQOS crede in puterea comunitatii si stie ca atmosfera de festival e mai intensa cu fiecare moment petrecut impreuna. De aceea, a creat „Home of IQOS”, locul in care adultii fumatori sau utilizatori de produse fara fum, iubitori de experiente memorabile, se vor simti ca acasa si vor descoperi, in exclusivitate, cel mai nou dispozitiv al brandului: IQOS aduce pe piata autohtona noul IQOS ILUMA.

Noul produs va fi disponibil din 20 iunie, dar publicul il poate descoperi in premiera la Flight Festival, in patru culori pentru varianta PRIME: gold khaki, obsidian black, jade green si bronze taupe, perfecte sa completeze nu doar tinutele de festival, ci si spiritul plin de culoare al unui eveniment care aduna laolalta pasionati de muzica si cultura urbana.

IQOS ILUMA marcheaza o experienta IQOS revolutionara. Pe langa caracteristicile standard, apar caracteristici noi: comunicarea prin Bluetooth, sistemul de incalzire prin inductie, stiloul cu functia auto-start si multe alte detalii pe care le puteti descoperi in curnd pe website-ul iqos.ro.

Tot in cadrul festivalului de la Timisoara, brandul marcheaza inca o premiera si lanseaza un nou concept destinat comunitatii IQOS si evenimentelor organizate in aer liber. In fiecare dintre cele trei zile ale evenimentului, in pauza dintre concerte, publicul adult fumator sau utilizator de produse fara fum este invitat in „Home of IQOS”, un punct de neratat pe harta festivalului. Un ecran de leduri va reda experientele interactive pregatite de brand si ii va transforma pe cei prezenti din simpli vizitatori, in parte integranta a provocarii de a trece impreuna la nivelul urmator.

„Home of IQOS”, locul de unde incepe calatoria, isi asteapta vizitatorii cu o multitudine de  experiente de incercat, pe care le recompenseaza cu multe premii. Printre acestea se numara si noile dispozitive, care sa-i faca pe norocosii castigatori sa pastreze cu ei cat mai mult timp spiritul festivalului.

Cei care nu pot ajunge la Timisoara pot sa simta atmosfera de festival pe conturile social media IQOS, pe Instagramul @iqos_ro si pe Facebook. Organizatorii au pregatit un program de exceptie pentru anul in care Timisoara este Capitala Europeana a Culturii. Rag’N’Bone Man vine pentru prima data in Romania, dar in programul celor trei zile de festival, cu experiente culturale si artistice inedite organizate in peste 8 locatii din Timisoara si imprejurimi, sunt si alti artisti de neratat, precum Clean Bandit, Tom Odell, John Newman, Connect-R sau trupa VUNK.

Material sustinut de IQOS.

•    IQOS nu este lipsit de riscuri. Elibereaza nicotina, care provoaca dependenta. IQOS este destinat adultilor care altfel ar continua sa fumeze sau sa foloseasca produse cu nicotina.

•    Flight Festival este un eveniment care imbina muzica, arta si tehnologia, organizat de Fundatia Academica Culturala din Timisoara in colaborare cu societatea New Promo Mod din 2019.  Accesul se face atat pe baza de bilete (pentru muzica, teatru sau tehnologie), cat si gratuit (pentru film, spectacole de teatru de strada sau arta new media).

Citește în continuare