Skip to content

Personajul lui Willie Garson, Stanford Blatch, continua sa traiasca in And Just Like That… Fanii considera o mare dezamagire primele episoade din sezonul 2, difuzate de ieri pe HBO

Personajul lui Willie Garson, Stanford Blatch, continua sa traiasca in And Just Like That. Actorul, in varsta de 57 de ani, a murit pe neasteptate in septembrie 2021, dupa ce a urmat un tratament pentru cancer pancreatic, dar Stanford a fost din nou mentionat de cea mai buna prietena de pe ecran, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), in premiera sezonului 2 din And Just Like That…, difuzata joi.

Cand designerul rochiei lui Carrie de la Met Gala, Smoke (Bethlehem Million), a sosit la apartamentul ei pentru a o ajuta pe Carrie sa se pregateasca, Smoke a complimentat kimonoul pe care Carrie il purta cand a raspuns la usa. Carrie i-a spus lui Smoke ca prietenul ei Stanford i l-a trimis din Japonia.

Garson a filmat trei episoade din And Just Like That… sezonul 1 inainte de a muri. Scenaristii au gasit o solutie eleganta de a-l elimina din serial, punandu-l pe Stanford sa divorteze de sotul Anthony Marentino (Mario Cantone) si sa se mute in Asia pentru a fi managerul unei  adolescente vedeta de pe TikTok – lucru pe care Stanford l-a impartasit lui Carrie intr-o scrisoare.

omagine din sezonul 3 SATC

In perioada de  promovare a noului sezon, scenaristul si regizorul Michael Patrick King a explicat de ce a vrut sa-l pastreze pe Stanford in serial. „Cred ca este important, odata ce personajele sunt stabilite, ca, atunci cand trebuie sa faci fata unei circumstante tragice si mai putin ideala, sa poti mentine in viata acesti oameni fictivi in ciuda faptului ca ei nu mai sunt.”

King, in varsta de 68 de ani, s-a asigurat, de asemenea, ca Samantha Jones (Kim Cattrall) a ramas parte din povestea AJLT, Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) facand referire la ea in primele minute ale premierei sezonului 2.

Cele doua noi episoade din sezonul 2 And Just Like That sunt aspru criticate de fani, dar si de jurnalisti, fiind considate depasite de vremuri intr-un amalgam de teme care sa bifeze politicile actuale de la Hollywood.

Cel mai mare punct de atractie, dar si un perfect carlig de promovare e anuntata prezenta a lui Kim Cattrall in acest nou sezon. Se stie ca a fost convinsa de directorul mare HBO pentru ca nici producatorul show-ului nu a avut sanse sa vorbeasca cu actrita britanica care o interpreta pe Samantha si care si-a urmat cariera cu success la Londra. Actrita va aparea intr-un moment pe care l-a filmat singura, fara participarea colegelor sale din anii 2000.

In contextul disputelor dintre ea si Sarah jessica Parker este ironic faptul ca personajul lui Carrie nu poate aduce gloria noului sezon, pe cand Samantha (Cattrall) e foarte asteptata.

Citește în continuare