Skip to content

Vara se numără călătoriile cu stil. Bucurați-vă de curse exclusiviste BlackCab spre aeroport cu noile beneficii din platforma Visa Premium

Cardurile Visa Gold, Platinum și Infinite vă aduc prețuri preferențiale la cursele BlackCab spre aeroport și rezervări personalizate în funcție de zboruri, ca să călătoriti tot timpul cu stil.

Sezonul estival și-a intrat pe deplin în drepturi, iar călătoriile mult așteptate pe parcursul anului sunt acum doar la un pas distanță. Relaxarea și confortul merg mână în mână atunci când vine vorba de escapade, iar transportul joacă un rol esențial în crearea unei vacanțe cu adevărat reușite. Dacă vreți să ajungeți mereu la timp pentru zborul planificat și vă place confortul unei curse lipsite de griji în drumul spre aeroport, este momentul să vă bucurați de noile beneficii disponibile în platforma Visa Premium.

Vara aceasta vine cu oferte exclusiviste pentru posesorii de carduri Visa Gold, Platinum și Infinite care pot accesa multiple reduceri și servicii de transport personalizate pentru o experiență de lux completă, care să le aducă mai mult confort și să le permită să economisească timp. Aflați care sunt avantajele de care vă puteți bucura de acum înainte zi de zi sau atunci când mergeți în vacanță.

Transfer la aeroport personalizat, în funcție de zboruri

Transportul cu mașina nu a fost niciodată mai simplu, iar asta datorită noilor beneficii din platforma Visa Premium. Pentru ca zborul să fie unul desăvârșit, BlackCab pune la dispoziția clienților vizați un serviciu dedicat pentru drumul spre sau dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Aceștia beneficiază de prețuri fixe preferențiale la cursele BlackCab, alături de rezervări personalizate în funcție de monitorizarea zborurilor și preluare direct din incinta aeroportului pentru un transfer cât mai confortabil și fără timpi de așteptare. Tot ce trebuie să faceți este să anunțați cu 48h înainte de momentul cursei că doriți să beneficiați de oferta preferențială BlackCab din cadrul platformei Visa Premium.

20% reducere la cursele BlackCab din țară

Planificați o vacanță în inima Ardealului sau pe litoralul românesc? Călătoriile rămân la fel de relaxante, indiferent dacă alegi o escapadă în țară sau în străinătate. Astfel, deţinătorii cardurilor Gold, Platinum sau Infinite beneficiază de reduceri de 12%, 15% sau 20% la cursele cu BlackCab în 5 orașe: București, Timișoara, Constanța, Iași și Cluj.

Totodată, pe platforma Visa Premium, posesorii acelorași carduri au acces la tarife speciale pentru servicii de livrare rapidă, pentru transportul copiilor în condiții de siguranţă și șofer privat pentru transportul cu mașina personală. Mai mult, cursele BlackCab pot fi comandate și în afara țării acolo unde serviciul este prezent prin intermediul echipei de suport, accesibil prin call-center sau e-mail.

Beneficii premium pentru confort zi de zi

Sunteți pregătiți de o ieșire în oraș sau peste hotare? E bine de știut că avantajele dumneavoastră premium nu se opresc aici și le puteți accesa atât de acasă, cât și în deplasare. În cadrul platformei Visa Premium posesorii cardurilor Visa Gold, Platinum și Infinite au la dispoziție numeroase reduceri de preț la o selecție variată de parteneri din țară sau străinătate. Printre acestea se numără oferte la restaurante, clinici de stomatologie, saloane de înfrumusețare sau săli de fitness, acces gratuit în lounge-urile aeroporturilor din București, Cluj și Timișoara, acces la servicii hoteliere premium prin programul Visa Luxury Hotels sau compensații financiare în caz de întârziere a zborului.

Aflați mai multe detalii legate de condițiile de accesare a ofertelor din platforma Visa Premium pe: visa.ro/premium/privilegii-exclusive.html.

Citește în continuare