Skip to content

Johnny Depp a fost nevoit sa  isi anuleze spectacolul din Budapesta dupa ce a fost gasit inconstient in camera sa de hotel. Si concertul urmator din Slovacia a fost anulat invocandu-se nesiguranta locatiei

foto profimedia

Pe 18 iulie, Hollywood Vampires, trupa formata din Depp si Alice Cooper, si-a anulat brusc aparitia la Papp László Sport Arena din Budapesta,

Initial a fost dat un comunicat de presa care a fost postat si de Johnny Depp pe Instagram-ul sau, care suna astfel: „Din cauza unor circumstante neprevazute, The Vampires vor anula spectacolul din aceasta seara de la Budapesta. Toate biletele (generale si VIP, inclusiv meet and greet) vor fi rambursate in intregime. Ii iubim si apreciem toti fanii care au calatorit pentru a ne vedea si ne pare sincer rau. Sincere scuze, The Hollywood Vampires’.

Ulterior s-a aflat ca anularea concertul a fost din cauza starii grave a lui Depp, care fusese gasit inconstient in camera de hotel si a necesitat interventia unui medic. Nimeni nu s-a asteptat la acest incident dat fiind faptul ca trupa facuse probele de sunet cu cateva ore iniante de a intra publicul in arena, iar la momentul anularii spectacolului erau deja toti spectatorii in locatie.

Fanii au fost luati prin surprindere de anuntul brusc si si-au impartasit ingrijorarea pe retelele de socializare. Unii s-au intrebat daca nu cumva a fost vorba de probleme tehnice, in timp ce altii s-au ingrijorat de starea de sanatate a membrilor trupei.

Aceasta nu este prima data cand turneul se confrunta cu provocari, intrucat Johnny s-a accidentat la glezna in luna iunie, ceea ce a obligat trupa sa reprogrameze unele concrete care ar fi trebuit sa aiba loc in SUA.

Urmatoarea oprire a turneului in Slovacia, joi, a fost si ea anulata in ziua spectacolului, din cauza faptului ca lucrarile de constructie ale scenei erau „incomplete” si „nesigure”.

Concertul slovac de joi a fost programata pentru Olympic Fields, Zvolenska Slatina, inainte de a fi mutat la aproximativ 30 km distanta, la Amphitheatre Banska Bystrica, iar apoi a fost anulat,

Intr-o postare de pe Instagram, Hollywood Vampires a dat o declaratie in care spune: „Nu am mai vazut niciodata o asemenea situatie: „La sosirea de astazi la locul de desfasurare din Slovacia pentru a incepe pregatirea pentru spectacolul din aceasta seara, a devenit rapid clar ca cee ace trebuia sa fie constructia instalatiei de scena era incompleta si, prin urmare, nesigura atat pentru trupa, cat si pentru publicul larg.

Ultimul spectacol al turneului European va fi  in Germania, pe 23 iulie.

Citește în continuare