Skip to content

Familia Regala britanica a eliminat ieri de pe site-ul web referintele la titlul „Alteta Sa Regala” al Printului Harry. Harry si sotia sa, Meghan, au cumparat intre timp drepturile pentru a face un film dupa cartea Meet Me at the Lake de Carley Fortune

Pagina Printului Harry de pe site-ul familiei regale tocmai a fost actualizata pentru a elimina referintele la titlul sau de „Alteta Sa Regala”. Presa britanica a remarcat imediat ca de ieri in comunicarile oficiale ducele de Sussex nu mai e numit „Alteta Sa Regala” in biografia sa, asa cum e comunicata de Casa Regala Britanica.

Palatul Buckingham a spus intr-o declaratie ca „Site-ul Familiei Regale contine peste cinci mii de pagini de informatii despre viata si activitatea Familiei Regale. In urma decesului regretatei Majestati Sale Regina Elisabeta a II-a, continutul a fost revizuit si actualizat periodic. Este posibil ca o parte din continut sa nu fie actualizat pana la finalizarea acestui proces”.

In urma Summitului de la Sandringham, cand Printul Harry s-a intalnit cu Regina Elisabeta, cu Printul Charles de atunci si cu Printul William pentru a discuta despre schimbarea sa, Palatul Buckingham a dezvaluit: „Familia Sussex nu isi va folosi titlurile de HRH, deoarece nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale”.

Printul Harry si Meghan vor fi in continuare numiti in mod oficial Ducele si Ducesa de Sussex si se vor numi Harry, Ducele de Sussex si Meghan, Ducesa de Sussex, iar Printul Harry si-a pastrat locul in linia de succesiune la tron.

 In urma decesului reginei Elisabeta, in septembrie, el ocupa al cincilea loc, dupa fratele printului William si cei trei copii ai lui William cu Kate Middleton: Printul George, in varsta de 10 ani, printesa Charlotte, in varsta de 8 ani, si printul Louis, in varsta de 5 ani. Cei doi copii ai printului Harry si Meghan – fiul de 4 ani, Printul Archie, si fiica de 2 ani, Printesa Lilibet – sunt, de asemenea, in linia de succesiune in spatele tatalui lor.

In aceste zile Printul Harry se afla in Tokyo pentru a participa la Summitul Valorilor Sportive de maine al Societatii Internationale de Promovare a Sportului (ISPS Handa). El este insotit de bunul sau prieten (si coechipier de polo) Nacho Figueras.

Printul Harry a fost fotografiat zambind in timp ce se plimba prin aeroportul aglomerat, purtand un tricou polo negru si o sapca de baseball cu logo-ul Fundatiei Archewell pe ea. In terminal, un reporter l-a intrebat pe Harry: „Ce parere aveti despre faptul ca va aflati in Japonia pentru prima data in patru ani?”. La care el a raspuns: „Ma bucur sa va revad”.

Ultima data cand Harry a fost in Japonia a fost in 2019. Acolo, el a asistat la finala Cupei Mondiale de Rugby si s-a intalnit cu para-atleti. Sambata, Harry si Nacho vor participa la Cupa anuala de polo Sentebale de la Singapore Polo Club, sponsorizata de ISPS Hanada.

Saptamana trecuta, Harry si Meghan au revenit in atentia presei anuntand ca au cumparat drepturile de ecranizare pentru cartea „Meet Me at the Lake” prin intermediul companiei lor, Archewell Productions, si vor colabora cu Netflix pentru a aduce povestea pe micul ecran.

 Cartea spun o poveste care are mai multe asemanari cu propriile lor vieti, e scrisa de Carley Fortune care a declarat intr-un comunicat ca este „atat de incantata de colaborarea cu Netflix si Archewell pentru a aduce „Meet Me at the Lake” pe ecran”.

Romanul spune povestea lui Will si Fern, un cuplu care se intalneste la 30 de ani, si abordeaza teme legate de traumele din copilarie care seamana foarte mult cu propriile vieti ale lui Harry si Markle – inclusiv pierderea unui parinte intr-un accident de masina, asa cum a facut Harry cu Printesa Diana.

Actiunea este plasata in apropiere de Toronto, si abordeaza provocarile legate de sanatatea mintala, despre care printul a discutat pe larg in cartea sa de memorii, Spare.

Meet Me At The Lake – care are aceeasi editura cu Spare – a petrecut cinci saptamani pe lista bestsellerurilor New York Time. Tabloidul britanic The Sun a estimat ca Archewell Productions a platit pana la 3 milioane de lire sterline pentru drepturile de ecranizare, dar Penguin Random House nu a confirmat suma.

Citește în continuare