Skip to content

Cu patru zile inainte de evenimente, concertele Robbie Williams şi Jason Derulo se muta din Piata Constitutiei la Romexpo. Festivalul Summer in the City va avea loc pe 18 şi 19 august.

Festivalul Summer in the City va avea loc pe 18 şi 19 august  la Romexpo si nu in Piata Constitutiei, asa cum a fost anuntat initial, potrivit unei informari pe Facebook a organizatorului D&D Entertainment si Marcel Avram.

Initial, festivalul a fost anuntat pentru 3 si 4 iunie. Line-up-ul a fost schimbat, dupa ce Sam Smith a anulat, in mai, concertul de la Bucuresti. Tot atunci au fost reprogramate si concertele evenimentului, in 18 si 19 august. Compozitoarea Laura Pergolizzi, cunoscuta sub numele de scena LP, a anulat si ea show-ul din Bucuresti. 

Intre artistii pe care publicul ii va vedea in acest weekend se afla: Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry. 

Concertul lui Robbie Williams este programat pentru 19 august. Pentru cei care, incurcati de atat de multe schimbari legate de acest festival, se intreaba daca Robbie Williams chiar va ajunge la Bucuresti, precizam ca Bucurestiul se afla pe site-ul oficial al turneului sau european pentru data de 19 august. (aici)

Robbie Williams detine Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi, pe langa faptul ca sase dintre albumele sale fac parte din top 100 cel mai bine vandute in Marea Britanie. Cu 7 single-uri numarul 1 in Marea Britanie si 14 albume de studio numarul 1, 18 Brit Awards si trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artisti ai momentului.

Citește în continuare