Skip to content

Emma Heming Willis face noi precizari cu privire la parcursul experientei alaturi de sotul sau Bruce Willis pe fondul luptei acestuia impotriva dementei. Intreaga familie Willis foloseste orice prilej public pentru a incuraja apartinatorii si a educa publicul despre aceasta maladie.

Dincolo de dureroasa maladie de care sufera Bruce Willis si eforturile familiei exitinse de a ramane unita pentru a-i crea cat maim ult confort actorului, ceea ce face sotia lui Willis in spatiul public este extrem de emotionant. Emma Heming foloseste fiecare moment in care iese cu un mesaj public prin care face un update al situatiei pentru a informa publicul asupra dementei, precum si asupra  sprijinului emotional de care au nevoie apartinatorii celor care sufera de aceasta maladie.

„Le cer apartinatorilor sa imi trimita fotografii [cu lucruri sau momente frumoase], deoarece cred ca este atat de important pentru noi sa spargem gandirea noastra, care poate fi, pentru mine, foarte asemanatoare cu cea a tristetii”, a scris Heming Willis, 45 de ani, pentru cei care o urmaresc pe Instagram intr-un videoclip luni, 14 august. „Stiu ca pare ca am iesit sa traiesc cea mai buna viata a mea. Trebuie sa fac un efort constient in fiecare zi pentru a trai cea mai buna viata pe care o pot trai in aceste conditii. Fac asta pentru mine insami. Fac asta pentru cei doi copii ai nostri si pentru Bruce, care nu ar vrea ca eu sa traiesc altfel.”

Heming Willis a explicat ca, desi incearca sa isi pastreze postarile pe retelele de socializare optimiste, nu vrea ca cineva sa creada ca ea este complet bine in timp ce Willis, in varsta de 68 de ani, se lupta cu diagnosticul de dementa frontotemporala.

„Nu vreau sa se interpreteze gresit ca, de exemplu, sunt bine – pentru ca nu sunt. Dar trebuie sa fac tot ce pot pentru binele meu si al familiei mele”, a subliniat ea. „Cand nu avem grija de noi insine, nu putem avea grija de nimeni pe care il iubim. Asa ca este foarte important si, asa cum am spus, este un efort constient. Nu imi vine usor, dar fac tot ce pot intotdeauna. Cand nu avem grija de noi insine, nu suntem in cea mai buna varianta a noastra pentru oamenii pe care ii iubim si de care avem grija. Nici eu nu stiu sa fac asta ca la carte, dar incerc.Este o afirmatie pe care o folosesc zilnic, astfel incat sa o tin in prim-planul mintii mele.”

Heming Willis si castigatorul Globului de Aur, care s-au casatorit in martie 2009, au in comun fiicele Mabel, 11 ani, si Evelyn, 9. Willis mai are fiicele Rumer, 34 de ani, Scout, 32 de ani, si Tallulah Willis, 29 de ani, cu fosta sotie Demi Moore.

Moore, Heming Willis si fiicele lor au anuntat in martie 2022 ca actorul Die Hard se retrage din lumina reflectoarelor pe fondul diagnosticului sau.”Trecem prin aceasta situatie ca o unitate familiala puternica si am vrut sa-i aducem fanii la cunostinta pentru ca stim cat de mult inseamna el pentru voi, asa cum si voi insemnati pentru el”, au spus atunci in declaratie.

De cand a facut publica lupta cu dementa, Emma Heming Willis a fost deschisa in legatura cu faptul ca se lupta sa gaseasca un echilibru intre ingrijirea sotului si a copiilor ei, facandu-si timp si pentru ingrijirea de sine.

„Cineva mi-a spus nu cu mult timp in urma ca, atunci cand ai prea multa grija de cineva, ajungi sa nu te ingrijesti suficient de tine insuti”, a scris ea prin intermediul Instagram Story in iunie 2022.”Cand pui nevoile tuturor mai presus de ale tale, nimeni nu castiga. Nu fac acest lucru perfect, dar chiar incerc, astfel incat sa pot fi in cea mai buna versiune pentru oamenii pe care ii iubesc si ii ador.”

Citește în continuare