Skip to content

Volvo Car Romania a lansat un program unic prin care ofera 10.000 de Euro celor care nu vor reusi sa prinda fonduri la Programul Rabla Plus

Persoanele care vor sa-si cumpere un automobil electric si nu au prins fonduri la editia actuala a Programului Rabla Plus pot primi garantat o reducere de 10.000 de Euro la achizitia modelului Volvo XC40 Recharge, pana la data de 30 octombrie 2023. Practic, Volvo sustine integral exact suma pe care ar fi acordat-o Ministerul Mediului la achizitia unui automobil electric nou.

Programul a fost creat ca si proiect pilot, pentru a sustine clientii care isi doresc o masina electrica si pentru a stimula cresterea vanzarilor de masini electrice in contextul obiectivului “full electric pana in anul 2030”, asumat de Volvo.

Asadar, SUV-ul compact Volvo XC40 Recharge, cu propulsie 100% electrica, va putea fi achizitionat cu o reducere de 10.000 de Euro (TVA inclus), chiar daca fondurile Programului Rabla Plus au fost epuizate. Suma este garantata de Volvo Car Romania la achizitia unui XC40 Recharge pana la data de 30 octombrie 2023.

Volvo XC40 Recharge 100% electric este un SUV compact cu o autonomie electrica de pana la 571 km, cu incarcare rapida de la 10 la 80% in numai 27 de minute la o statie rapida, de 200 kW (CCS2).

Dimensiunile lui Volvo XC40 Recharge sunt specifice SUV-urilor compacte, cu 4,44 metri lungime, 1,88 metri latime si 1,65 metri inaltime, cu un volum total al portbagajului de 419 litri, care poate creste la 1,295 litri, in cazul in care sunt rabatate scaunele de pe randul al doilea.

Printre dotarile acestui model, care se bucura de un design inconfundabil, adaptabil si inteligent, cu spatii de stocare pentru orice, specific marcii suedeze, se numara tehnologia Google integrata in sistemul multimedia, farurile cu tehnologie Pixel, Sistemul Clean Zone (AQS) care asigura aer mai curat in interiorul habitaclului.

Aplicatia Volvo Cars, una dintre cele mai performante din domeniul auto, care permite programarea la distanta a sistemului de incalzire sau racire, acces la starea autovehiculului si multe altele, ca si renumitul Sistem de camere parcare Volvo Bird View 360° care te poate ajuta sa parchezi sau sa efectuezi cu incredere manevre in cele mai inguste spatii.

Echipamentele de siguranta sunt printre cele mai avansate din industrie, drept dovada stand scorul maxim, de cinci stele, obtinut de acest model in testele EuroNCAP. Tehnologiile de asistenta cuprind, printre altele, sistemul de avertizare si franare in cazul coliziunilor iminente, sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare, mentinerea benzii autonom, mentinerea distantei fata de autovehiculul din fata, precum si asistenta la parcare, bazata pe senzori si camere video.

Citește în continuare