Skip to content

Billie Eilish e de astazi personaj intr-o banda desenata inspirata din viata ei. Cartea face parte din seria Female Force care promoveaza personalitatile feminine care ii pot inspira pe tineri.

De astazi 11 octombrie “Forta feminina: Billie Eilish”, noua carte de benzi desenate inspirata de Billie Eilish, se va alatura seriei „Female Force” de la TidalWave Comic.

Cartea de benzi desenate are 22 de pagini, are o poveste scrisa de Michael Frizell si ilustrata de Lucy Fidelis. Ea va oferi fanilor o privire intima asupra calatoriei extraordinare a lui Eilish in calitate de unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului.

„Sa-i cunoastem pe artistii pe care ii admiram atat de mult i-a facut mai apropiati si mai speciali, apropiindu-ne de umanitatea lor. Este o provocare sa gasesti cuvinte care sa exprime in mod adecvat cat de semnificativ a fost sa ilustrez aceasta lucrare”, a explicat Fidelis lucrul la acest proiect.

De la colaborarea cu fratele ei, Finneas, pentru a lansa hitul „Ocean Eyes” la varsta de 15 ani, pana la a deveni cea mai tanara persoana care a castigat vreodata un premiu Grammy pentru albumul anului in 2020, Eilish reprezinta talentul extraordinar al Generatiei Z. Stilul ei unic si vocea recognoscibila au ridicat-o la un nivel la care multi ar putea doar sa viseze.

 Eilish se alatura altor femei influente, precum Dolly Parton, Gloria Steinam, Oprah Winfrey, in seia pe 11 octombrie un concept care isi doreste sa prezinte personalitati si meserii care sa-i inspire pe tineri, ca o forma de educatie informala.

„Female Force: Billie Eilish” este disponibila atat intr-o editie paperback, cu o coperta realizata de renumitul artist de benzi desenate Ramon Salas, cat si intr-o editie hardcover realizata de artistul Yonami de la Marvel Comics.

„Female Force: Billie Eilish” este disponibila si pe amazon inclusive in format kindle si o gasiti aici , dar o veti putea gasi si pe iTunes ComiXology, Global Comics, Google Play.

Citește în continuare