Skip to content

The Super Mario Bros. Movie este de duminica pe SkyShowtime. Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black si Anya Taylor-Joy dau voce personajelor principale

Bazat pe lumea jocurilor Mario de la Nintendo, The Super Mario Bros. Movie invita publicul intr-un nou univers dinamic, palpitant, diferit de toate celelalte create anterior, intr-o comedie plina de actiune. 

Blockbusterul va fi disponibil pentru vizionare in exclusivitate pe SkyShowtime incepand de duminica, 5 noiembrie.

Pentru prima data, legendarele branduri mondiale de divertisment Illumination si Nintendo si-au unit fortele pentru a crea The Super Mario Bros. Movie, o noua aventura pe marele ecran, care spune povestea unuia dintre cei mai remarcabili instalatori din cultura pop a ultimelor patru decenii.

In timp ce lucreaza in subteran pentru a repara o conducta de apa, instalatorii din Brooklyn Mario (Chriss Pratt) si fratele sau Luigi (Charles Day) ajung sa fie transportati pe o conducta misterioasa si se ratacesc intr-o noua lume magica. Dar cand cei doi frati sunt despartiti, Mario porneste intr-o aventura epica pentru a-l gasi pe Luigi.

The Super Mario Bros. Movie beneficiaza de o distributie extraordinara de actori de comedie, inclusiv Anya Taylor-Joy,Jack Black, Seth Rogen, plus o aparitie vocala speciala a lui Charles Martinet, vocea personajelor Mario si Luigi in jocurile Super Mario de mai bine de 30 de ani.

Filmul este regizat de Aaron Horvath si Michael Jelenic (colaboratori ai Teen Titans Go! si Teen Titans Go! To The Movies), pe baza unui scenariu de Matthew Fogel (Minions: The Rise of Gru, LEGO Movie2: Partea a doua).

Citește în continuare