Skip to content

Sofia Vergara data in judecata de familia traficantei de droguri Griselda Blanco. Fiul Griseldei Blanco spune ca nu a fost platit pentru discutiile care au fost parte din documentarea pentru serialul care are premiera pe Netflix pe 25 ianuarie

Actrita in varsta de 51 de ani, alaturi de Netflix si de alte persoane implicate in proiect, sunt numiti co-inculpati in plangerea, care a fost depusa la 17 ianuarie in comitatul Miami-Dade din Florida.

NBC News a anuntat primul procesul impotriva Sofiei Vergara careo interpreteaza pe Griselda Blanco in „Griselda” si este, de asemenea, producator executiv al serialului.

Fiul Griseldei Blanco, Michael Corleone Blanco, identificat ca Michael Sepulvedablanco in documentele procesului, si sotia sa, Marie, cer daune „de peste 50.000 de dolari”, precum si o ordonanta temporara de urgenta pentru a bloca lansarea din 25 ianuarie a „Griselda”, argumentand ca serialul si materialele sale promotionale folosesc „imaginea, asemanarea si/sau identitatea” neautorizata a membrilor familiei.

De asemenea, cei doi sustin in plangerea lor ca serialul s-a bazat pe conversatii inregistrate pe care producatorii emisiunii le-au avut cu Michael Corleone Blanco, care nu a fost compensat financiar pentru utilizarea lor.

Netflix descrie „Griselda” ca fiind o „dramatizare fictiva” a vietii Griseldei Blanco, o fosta sefa de cartel de droguri din Columbia care a fost una dintre primele persoane care s-a implicat in contrabanda pe scara larga de cocaina din Columbia in Statele Unite.

Blanco este creditata ca fiind cea care a organizat multe dintre rutele folosite de cartelul de droguri din Medellin. Proeminenta sa in lumea interlopa a narcoticelor din Miami, incepand cu anii 1970, i-a adus porecla de „Nasa cocainei”.

„Griselda” a fost regizat de Andrés Baiz si ii are in distributie si pe Alberto Guerra, Christian Tappan si Juliana Aidén Martinez.

Citește în continuare