Skip to content

Cate Blanchett și Michael Fassbender vor juca în thrillerul „Black Bag” in regia lui Steven Soderbergh. Filmarile incep in mai la Londra

Se anunta un nou proiect cinematografic care va atrage multi spectator in salile de cinema: are doi actori superbi, care vin din generatia in care filmele aveau un fir narativ lung (Cate Blanchett și Michael Fassbender) si un regizor care a lucrat cu tot ceea ce inseamna supe star de la Hollywood (Steven Soderbergh). E vorba de un thriller cu o tema legata de spionaj care se va numi Black Bag.

David Koepp a scris scenariul pentru acest proiect care este in plan sa fie filmat în luna mai la Londra.

Soderbergh pare să se înconjoare până acum de oameni cu care a mai lucrat. Blanchett a jucat în filmul său noir din 2006, The Good German, precum și în Ocean’s 8, pe care l-a produs și care a făcut parte din franciza Ocean’s 11.

Fassbender, între timp, a apărut în Haywire, filmul de acțiune de mare intensitate al lui Soderbergh construit în jurul luptătoarei MMA Gina Carano. Koepp și Soderbergh au realizat anterior Kimi, thrillerul bine apreciat care a avut-o ca protagonistă pe Zoe Kravitz și care a fost realizat în timpul pandemiei. 

Steven Soderbergh, un cineast mereu ocupat, are un film – povestea supranaturală Presence – la Festivalul de Film de la Sundance din acest an, dar se pregătește deja pentru următorul său concert. Regizorul i-a recrutat pe Cate Blanchett și Michael Fassbender pentru thrillerul de spionaj Black Bag.

Michael Fassbender poate fi vazut in aceste zile pe Netflix in The Killer, film regizat de David Fincher, un film despre viata interioara a unui super asasin platit.

Cate Blanchett are un an ocupat pentru ca in cateva saptamani pleaca la Paris pentru filmul Father Mother Mother Sister Brother regizat de Jim Jarmusch.

Citește în continuare