Skip to content

Oppenheimer, filmul mult discutat al regizorului Christopher Nolan, va avea premiera in exclusivitate pe SkyShowtime pe 21 martie

Scris si regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer este un thriller epic, filmat cu camere IMAX®, care propulseaza publicul intr-un paradox impresionant, al enigmaticului savant care este nevoit sa riste distrugerea lumii, pentru a o salva.

Cu incasari de 952 de milioane de dolari la box-office-ul mondial, onorat cu cele mai mari premii ale industriei din acest an, dominand cu cate 13 nominalizari la Oscar® si la Premiile Academiei Britanice de Film si Televiziune (BAFTA), blockbusterul Oppenheimer in care joaca Cillian Murphy, nominalizat la Oscar pentru rolul lui J. Robert Oppenheimer si Emily Blunt in rolul sotiei sale, biologul si botanistul Katherine „Kitty” Oppenheimer, va fi disponibil pentru vizionare in exclusivitate pe SkyShowtime din 21 martie.

Realizat pentru marile ecrane pe baza unui scenariu scris de regizorul Christopher Nolan, nominalizat la Oscar, Oppenheimer propulseaza publicul in culisele mintii fizicianului teoretician J. Robert Oppenheimer, a carui lucrare de referinta, in calitate de director al proiectului Manhattan de la Laboratorul Los Alamos, este crearea primei bombe atomice. Un eveniment cinematografic fara precedent, Oppenheimer are o distributie de vedete care ii include pe Matt Damon, castigatorul premiului Oscar, Robert Downey Jr., nominalizat la Oscar, Florence Pugh si Josh Hartnett, nominalizati la Oscar, cat si pe castigatorii Oscarului Casey Affleck, Rami Malek si Kenneth Branagh.

Filmul se bazeaza pe romanul castigator al premiului Pulitzer, American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, scris de Kay Bird si de raposatul Martin J. Sherwin. Filmul este produs de Emma Thomas, Charles Roven si Christopher Nolan.

Castigatorii BAFTA 2024 vor fi anuntati pe 18 februarie, iar cei ai premiilor Oscar pe 10 martie, deci la momentul In care filmul va fi pe platforma vom sti si cate premii are.

Citește în continuare