Skip to content

Galerie foto. Joi se lanseaza Bridgerton, sezonul 3. 50 de imagini din noile episoade, cea mai fabuloasa poveste creata de Shonda Rhimes pana acum.

In a doua jumatate a saptamanii, pe 16 mai, vor fi lansate primele patru episoade din noul sezon Bridgerton. Restul sezonului, celelalte patru parti, va fi disponibil pe 13 iunie.

Va invitam sa va delectati cu o galerie foto cu 50 de imagini din noul sezon si cateva detalii din culisele celui mai spectaculos si complex sezon Bridgerton de pana acum.

Produs de Shonda Rhimes si de showrunnerul Jess Brownell, sezonul 3 ar putea fi descris drept “Bridgerton la patrat” deoarece toate elementele care au devenit definitorii pentru universul inspirat din romanele Juliei Quinn sunt augmentate, sunt mai multe si mai mari. Este vorba despre decoruri, costume, aranjamente florale, mancaruri, scene de bal, romantism si umor britanic, toate sunt mult mai prezente in fiecare secventa, reusind sa contureze un serial tot mai extravagant si mai fabulos. Inclusiv machiajele devin mult mai vizibile, pe alocuri stridente.

Lumea Bridgerton a devenit omonima cu escapismul regasit tot mai des in industria cinematografica. Este o lume colorata si vesela care va permite evadati timp de cateva episoade intr-un univers utopic, in care cel mai scandalos lucru ce se poate intampla este un flirt intre doi iubiti.

Echipa urban.ro a vizionat in avans primele patru episoade si a realizat un interviu exclusiv cu protagonistii noului sezon, va invitam sa reveniti pe site joi dimineata pentru a descoperi mai multe despre noul sezon.

Cel de-al treilea sezon ii are ca protagonisti pe Penelope Featherington (Nicola Coughlan) care a renuntat in sfarsit la pasiunea ei de lunga durata pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), dupa ce a auzit cuvintele denigratoare ale acestuia despre ea in sezonul trecut. Cu toate acestea, ea a decis ca este timpul sa-si ia un sot, de preferinta unul care sa-i ofere suficienta independenta pentru a-si continua viata dubla ca Lady Whistledown, departe de mama si surorile ei. Dar, lipsita de incredere, incercarile lui Penelope in privinta casatoriei esueaza spectaculos. 

Intre timp, Colin s-a intors din calatoriile sale de vara si este complet schimbat: poarta alte tinute, este mult chipes, debordeaza de increderea in sine si pe alocuri are un simt al fanfaronadei. Asa cum se poate observa si in trailerul noului sezon, Colin este dornic sa-i recastige prietenia lui Penelope si se ofera sa ii fie mentor pe piata matrimoniala, incercand sa o ajute in gasirea unui sot adecvat.

Daca in sezoanele anterioare conflictele din Bridgerton s-au conturat in jurul cuplului care urmeaza cel mai probabil sa se casatoreasca — mereu fiind vorba de cate unul dintre fratii Bridgerton, aflat in cautarea fericii matrimoniale —, sezonul al treilea este mult mai complex si prezinta aspecte si ale altor personaje din familiile Bridgerton si Featherington care se confrunta cu propriile probleme personale.

Noul sezon a fost denumit in mod jucaus “Polin”, un joc de cuvinte atat asupra numelor — Penelope + Colin — dar si o legatura cu simbolul lui Lady Whistledown, albina (polin-polen).

Pe langa transformarea vizuala a intregului sezon la nivel estetic — se tinde spre un maximalism excentric —, primele patru episoade pun accentul pe transformarile fizice si emotionale prin care trec Penelope si Colin.

In cazul lui Penelope, dupa doua sezoane in care a purtat rochiile urate, galbene sau verzi alese de mama ei, noul ei stil implica bucle mai relaxate si mai romantice, inspirat de epoca de aur a Hollywoodului, de Rita Hayworth si Marilyn Monroe, cu o nota de Jessica Rabbit. Este un contrast fata de buclele mici si stranse pe care le-a purtat in trecut.

Noul look al lui Pen este prezentat la balul Four Seasons din primul episod, in timp ce coboara scarile. Showrunnerul Jess Brownell a folosit ca referinta filmul “She’s All That” din 1999. Scara este acoperita cu flori de cires si alte flori proaspete care simbolizeaza transformarea si evolutia ei.

In ceea ce priveste coafura memorabila a sezonului, titlul merge cu siguranta la peruca Reginei Charlotte inspirata de Lacul Lebedelor. La interiorul perucii sunt lebede sculptat in miniatura care inoata, intreaga structura este conectata la o baterie, are un motor functional si permite pasarilor sa se miste, cu un efect fabulos.

Pentru a realiza costumele din cele opt episoade au fost utilizati aproximativ 42.000 de metri de tesaturi.

Costumele lui Colin incorporeaza mai mult albastru in acest sezon, un indiciu al radacinilor sale — albastrul deschis este culoarea familiei — dar este o nuanta mai intensa si mai puternica decat albastrul pastelat pe care l-a purtat in trecut. 

In privinta florilor, echipa care se ocupa strict de decorurile florale a creat un aranjament urias in forma de luna pentru Balul Lunii pline si a conceput, de asemenea, 16 aranjamente florale diferite in forma de diferite faze ale lunii. Spatiul este luminat de aproximativ 500 de lumanari LED. 

Alimentele din sezonul 3 arata mult mai spectaculos decat pana acum. Echipa de stilisti de mancare a folosit papaya, smochine, prune, piersici, capsuni salbatice, portocale si struguri roze pentru a da meselor o explozie bogata de culoare.

Un alt element pe care va invitam sa il urmariti incepand de joi cand se vor lansa noile episoade este fluturele. Este un motiv vizual important in acest sezon, semnificand calatoria si transformarea Penelopei. Reliefuri cu fluturi apar pe jurnalul ei, pe scara mare din casa Featherington, pe costume si decoruri, toate acestea culminand intr-un moment vizual cheie la sfarsitul sezonului. 

Citește în continuare