Skip to content

(video) A aparut trailerul „Wolfs”, filmul care ii reuneste pe George Clooney si Brad Pitt dupa 16 ani pe marele ecran. Proiectul este semnat de Jon Watts, regizorul Spider-Man. 

George Clooney si Brad Pitt se reunesc in trailerul filmului „Wolfs”, noul proiect al regizorului Jon Watts, cunoscut pentru trilogia de succes “Spider-Man” cu Tom Holland si Zendaya.

Proiectul a fost anuntat in 2021 si, in spatele usilor inchise, era considerat unul dintre cele mai dezbatute filme ale anului respectiv. Toate studiourile mari de la Hollywood — Lionsgate, Sony, Netflix, MGM, Apple, Universal, Amazon, Annapurna Pictures si Warner Bros. — au negociat intens pentru a obtine dreptul de a finanta si distribui sau difuza productia. Desi Apple Studios este producator principal al peliculei, Sony Pictures o va distribui in cinematografele din intreaga lume in luna septembrie a acestui an. 

Pitt si Clooney nu sunt la prima colaborare pe marele ecran si nici in calitate de co-producatori. Desi sunt buni prieteni, nu au mai lucrat impreuna de 16 de ani, de la  „Burn After Reading” (2008) al fratilor Joel si Ethan Coen.

“Wolfs” este scris, regizat si produs de Jon Watts alaturi de companiile de productie Smokehouse Pictures a lui Clooney si Plan B Entertainment a lui Pitt. Filmul urmareste doi profesionisti angajati ca “fixers”, fiecare dintre ei fiind insarcinat sa musamalizeze o crima in care este implicat un personaj interpretat de actrita Amy Ryan.

Filmul va ajunge pe marile ecrane pe 20 septembrie si ii mai are in distributie pe Austin Abrams si Poorna Jagannathan.

In trailer, o femeie socata ii telefoneaza personajului lui Clooney pentru a cere ajutor in eliminarea unui cadavru aflat pe podeaua apartamentului ei. 

In timp ce se ocupa de curatarea locului crimei, Pitt apare pentru a acoperi aceeasi problema, ceea ce ii determina pe cei doi rivali sa lucreze impreuna.

Cand amandoi isi dau seama ca presupusul decedat (interpretat de Abrams, cunoscut pentru rolul din serialul Euphoria de la HBO) este de fapt in viata, cei doi „lupi singuratici” trebuie sa lucreze impreuna intr-o aventura care se desfasoara pe parcursul unei nopti lungi.  

In ciuda asemanarilor dintre ei, de la modul in care vorbesc pana la modul in care se imbraca, atat personajul lui Clooney, cat si cel al lui Pitt ne asigura ca nu sunt parteneri.

Recent, Clooney a dublat un personaj in filmul “IF”, care a ajuns in cinematografe luna aceasta, si a regizat filmul “The Boys in the Boat”, lansat la sfarsitul anului trecut. In curand va juca alaturi de Adam Sandler intr-un nou film Netflix de Noah Baumbach.

In 2021, Clooney a regizat „The Tender Bar”, cu Ben Affleck si Tye Sheridan, pentru Amazon, adaptarea dupa cartea „Dulcele Bar” a lui J.R. Moehringer.

Anterior a mai regizat “Confessions of a Dangerous Mind,” “Good Night and Good Luck,” “Leatherheads,” “The Ides of March,” “The Monuments Men”si “Suburbicon” si “Midnight Sky”, un thriller pe care il puteti urmari pe Netflix.

Anul viitor, Clooney isi va face debutul pe Broadway intr-o versiune de teatru a filmului sau „Good Night, and Good Luck”. Productia, in care Clooney are rolul reporterului si prezentatorului de stiri de televiziune din anii 1950 Edward R. Murrow, va debuta in primavara anului 2025 la unul dintre cele 17 teatre de pe Broadway detinute de Shubert Organization, potrivit unui comunicat.

Filmul din 2005, co-scris de Clooney (63 de ani) si Grant Heslov, l-a avut in rolul lui David Strathairn in rolul lui Murrow la inceputul anilor 1950, cand acesta a provocat anarhiile de „red-baiting” ale senatorului Joseph R. McCarthy, R-Wis.

Brad Pitt este castigator a doua premii Oscar si nominalizat de alte 5 ori pentru premiile Academiei Americane de Film.

De la “Interview with the Vampire” (1994) pana la anarhistii Jeffrey Goines in “12 monkeys” (1996)  si Tyler Durden in Fight Club (1999), de la Benjamin Button in “The Curious Case of Benjamin Button” (2008) pana la Rusty Ryan in “Ocean’s Eleven” (2001) sau Lt. Aldo Raine in “Inglourious Basterds” (2009), ipostazele actoricesti in care publicul l-a descoperit pe Brad Pitt au aratat intotdeauna versatilitate, foarte multa putere de munca si un talent imens.

Printre creditele recente ale lui Pitt pe ecran se numara lungmetrajele Babylon, Bullet Train si The Lost City. El a avut, de asemenea, o scurta interventie vocala in “IF” si urmeaza sa il vedeti si in filmul despre Formula 1 al lui Joseph Kosinski. 

Inainte de “Burn After Reading” al fratilor Coen, Clooney si Pitt au mai jucat impreuna in franciza Ocean’s Eleven a lui Steven Soderbergh, iar cea mai recenta continuare, Ocean’s Thirteen, a fost lansata in cinematografe in 2007.

Citește în continuare