Skip to content

(video) A aparut trailerul ultimelor episoade din Bridgerton, sezonul 3. Relatia lui Colin si Penelope este in pericol, tensiunea domina partea a doua a sezonului.

Netflix a dezvaluit trailerul pentru partea a doua a celui de-al treilea sezon din Bridgerton. Prima parte a fost lansata pe 16 mai 2024 si a avut cel mai puternic debut din istoria serialului, cu peste 41 de milioane de vizualizari in primele patru zile.

Ultimele patru episoade vor avea premiera pe 13 iunie, Shondaland a lansat, pe langa trailer, si o serie de imagini noi care dezvaluie o mica parte din complicatiile prin care vor trece Colin Bridgerton (Luke Newton) si Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Desi la finalul primei parti parea ca Penelope si Colin vor ramane impreuna, relatia lor amoroasa este amenintata de secretul domnisoarei Featherington.

Dupa ce primul sezon s-a concentrat pe drumul spre casatorie al lui Daphne iar sezonul al doilea l-a avut ca protagonist pe Anthony, sezonul al treilea il are in prim plan pe fratele lor, Colin Bridgerton care isi da seama ca este indragostit de cea mai veche prietena a lui, Penelope Featherington.

Primele patru episoade prezinta apropierea dintre cei doi si calatoria pana la punctul de a-si consuma relatia si a se logodi. Insa din trailerul de mai jos se intelege ca iubirea lor este in pericol deoarece Eloise (Claudia Jessie) ameninta sa dezvaluie marele secret al lui Penelope: faptul ca este Lady Whistledown si este responsabila pentru toate scandalurile provocate in societatea britanica din serial.

Prima parte a introdus mai multe fire narative care nu sunt deloc explorate in trailer.

Din trailer nu se intelege ce se va intampla cu prietenia dintre Eloise si Penelope, daca Cressida va ramane in continuare apropiata de ea si daca Lady Violet Bridgerton va fi cucerita de fratele lui Lady Danbury. De asemenea, Francesca Bridgerton nu apare mai deloc in montajul care promoveaza noile episoade desi viata ei romantica a fost destul de prezenta in primele episoade.

In schimb, din trailer se observa cum transformarea lui Penelope continua, dintr-o tanara nesigura de ea intr-o femeie superba, care poarta rochii indraznete, flatante si chiar ruj rosu, un element care nu a mai aparut pana acum in universul Bridgerton. De altfel, noul sezon a fost criticat pentru faptul ca nu reuseste sa imbine cu succes estetica moderna cu cea de epoca, in schimb apar tot mai multe elemente din modernitate care nu ar fi existat in Londra de la inceputul secolului al XIX-lea.

Mai jos gasiti imagini din noile episoade si tot mai jos puteti descoperi detalii din culisele sezonului 3, inclusiv un interviu cu protagonistii Luke Newton si Nicola Coughlan. 

Citește în continuare