Skip to content

(audio) Regizorul David Lynch va avea un nou album intitulat „Cellophane Memories” impreuna cu Chrystabell si a lansat o prima piesa. In cadrul American Independent Film Festival care incepe la Bucuresti, sambata are loc un maraton Twin Peaks.

Regizorul serialului Twins Peaks si-a informat fanii ca are o noua aventura si a dezvaluit ca proiectul este de fapt un nou album pe care l-a creat alaturi de Chrystabell. Intitulat „Cellophane Memories”, acesta urmeaza sa fie lansat pe 2 august prin Sacred Bones Records.

Pentru a sarbatori anuntul, cei doi au lansat si single-ul principal de pe LP, „Sublime Eternal Love”, precum si videoclipul regizat de Lynch.

Piesa este o balada spirituala si are vocea eterica a lui Chrystabell impletindu-se cu sunetele de sintetizator si ritmul bland.

Lynch si Chrystabell au mai colaborat in trecut si au creat impreuna doua albume. De asemenea, au lucrat impreuna la Twin Peaks:The Return, in care aceasta din urma a preluat rolul agentului Tammy Preston.

Lynch si-a inceput cariera in film cu lungmetrajul Eraserhead (1977). El a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun regizor pentru The Elephant Man (1980), Blue Velvet (1986) si Mulholland Drive (2001). Alte proiecte pe marele ecran includ Dune (1984), Lost Highway (1997) si Inland Empire.

Serialul original Twin Peaks a fost difuzat timp de doua sezoane in perioada 1990-1991, iar rebootul a fost difuzat in 2017.

In cadrul American Independent Film Festival care tocmai incepe la Bucuresti, sambata are loc un maratorn Twin Peaks.

Proiectia eveniment Twin Peaks, la 24 de ani de la premiera serialului, aduce pentru prima oara fascinanta poveste a Laurei Palmer pe ecranul unui cinematograf din Bucuresti. Publicul va putea urmari primul sezon al serialului, de o durata de 7 ore, la Cinema Muzeul Taranului, la pretul unei proiectii obisnuite (25 de lei). Tonul straniu, elementele supranaturale si portretizarea camp, melodramatica a personajelor excentrice fac din acest serial o opera suprarealista, neconventionala, care are pe buna dreptate in continuare fani infocati in intreaga lume.



Citește în continuare