Skip to content

Kate Middleton la prima aparitie publica dupa mai bine de o jumatate de an. Printesa de Wales participa alaturi de familia sa si de familia regala la Trooping the Colour

Catherine Duchess of Cambridge Trooping The Colour, London, UK – 15 Jun 2024,

 Printesa de Wales a avut prima aparitie publica din acest an, alaturandu-se familiei regale la Trooping the Colour, in ciuda tratamentului de cancer pe care il urmeaza.

Kate, care face chimioterapie pentru o forma de cancer nedezvaluita din februarie, a calatorit intr-o trasura alaturi de cei trei copii ai sai, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis, pentru traditionala procesiune prin Londra.

Familia a fost fotografiata sosind la Palatul Buckingham intr-o masina la ora 10.00, cu George asezat intre Kate si Printul William, iar Charlotte si Louis vizavi.

La ora 13:00 locala (ora 15,00 in Romania), ea I se va alatura  Regelui Carol si Reginei Camilla, sotului ei si altor membri ai Familiei Regale la balconul Palatului Buckingham pentru zborul RAF.

Scotland Yard a organizat o operatiune de politie „semnificativa” pentru acest eveniment, grupul antimonarhie Republic avand voie sa protesteze, dar interzicandu-i-se folosirea sunetului amplificat.

Sute de ofiteri ai Politiei Metropolitane au fost desfasurati pe traseul ceremonial pentru a asigura siguranta si securitatea celor care asista la ceremonie, la care s-au adunat zeci de mii de persoane.

Catherine Duchess of Cambridge, Prince Louis and Princess Charlotte Trooping The Colour, London, UK – 15 Jun 2024,Image: 881812979, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Citește în continuare