Skip to content

Rita Ora, Nicki Minaj, Hardwell, Dennis Lloyd, Raye si Armin van Buuren canta la SAGA. Evenimentul are loc in perioada 5-7 iulie, la Romaero. Mai sunt bilete.

Anul acesta, festivalul SAGA va avea un Mainstage 360 si trei platforme VIP – doua la Mainstage si una la scena Spark (House), care se va afla tot sub un avion de la Romaero.

Fanii se vor putea bucura din nou de Rave Plane, avionul care se transforma pentru trei zile intr-un adevarat club.

SAGA festival promite timp zero de asteptare la cozi, punand la dispozitie 80 de porti de acces cu o capacitate de scanare de aproape 19.000 de persoane pe ora.

Vor exista de doua ori mai multe puncte top-up, 10 locatii swap, cu 40 de puncte swap si cu 50% mai multe baruri si food truck-uri decat la editia de anul trecut.

Spectatorii vor avea sase zone de relaxare, special amenajate de partenerii SAGA festival 2024 si se vor bucura de trei platforme VIP si trei platforme ale partenerilor, dar si de 17 spatii unde vor putea face fotografii. 

Cu o luna inainte de prima zi a festivalului, biletele sunt deja vandute in proportie de 80%.

Pretul biletelor de acces general pentru toate cele trei zile de festival incepe de la 412 lei, pentru cei care au sub 21 de ani, respectiv 522 de lei pentru cei de peste 21 de ani. Pentru cei care vor acces si la scena Techno, pretul biletului este de 632 lei, iar pentru bilete VIP, cu acces la platforma VIP de la Mainstage si la scena Techno, pretul este de 880 lei.

Biletul pentru o singura zi de festival costa 220 lei, respectiv 494 lei biletul VIP pentru ziua de vineri, 250 lei, respectiv 522 lei biletul VIP pentru ziua de sambata si 299 lei, respectiv 549 lei biletul VIP pentru duminica, ultima zi a Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul festivalului: https://www.sagafestival.com.

Citește în continuare