Skip to content

Paul McCartney a anuntat o serie de concerte in Marea Britanie si in Europa pentru luna decembrie. Bilete se pun in vanzare vineri, 21 iunie.

Solistul si legenda Beatles urmeaza sa cante la Paris si Madrid in luna decembrie a acestui an, in cadrul turneului sau „Got Back”. El va sustine apoi doua concerte la arena Co-Op Live din Manchester (14, 15 decembrie) si  doua concerte la The O2 din Londra (18,19).

Biletele vor fi puse in vanzare vineri 21 iunie, la ora 10.00 UK Tome. – le puteti cumpara de aici.

O pre-vanzare pentru fani va avea loc miercuri (19), la aceeasi ora, pentru datele din Marea Britanie – gasiti mai multe informatii aici.Intr-o declaratie, McCartney a spus: „Sunt incantat sa inchei turneul meu de un an si 2024 date de turneu in Marea Britanie. Intotdeauna este un sentiment atat de special sa cantati la spectacole pe teritoriul nostru. Va fi un final de an extraordinar”.

El a adaugat: „Sa ne pregatim sa petrecem. Abia astept sa va vad”.

Turneul in Marea Britanie si in Europa, vine dupa ce in octombrie McCartney va concerta in America de Sud c u escale in Peru sau Agentina.

In Europa artistul va ajunge in decembrie cu urmatorul program

04 – Arena La Defense, Paris, Franta

05 – La Defense Arena, Paris, Franta

09 – Wizink Centre, Madrid, Spania

10 – Wizink Centre, Madrid, Spania

14 – Co-op Live, Manchester, Marea Britanie

15 – Co-op Live, Manchester, Marea Britanie

18 – The O2, Londra, Marea Britanie

19 – The O2, Londra, Marea Britanie

McCartney care are 81 de ani se pregateste de o alta premiera. Regizorul britani Sam Mendes a anuntat ca are in pregatire 4 filme, cate unul pentru fiecare membru Beatles, iar Paul va fi consilier pentru povestile biografice.

Biletele pentru concertele europene pot fi gasite aici, de vineri 21 iunie.

Citește în continuare