Skip to content

Grupul Orange le ofera sportivilor si turistilor pachete de voce si date dedicate care le vor permite sa se bucure de cea mai buna conectivitate in timpul Jocurilor Olimpice si Paralimpice Paris 2024. 15.000 de sportivi vor beneficia de serviciile Orange

Grupul Orange a anuntat oferte mobile dedicate pentru turistii francezi si straini, precum si pentru sportivi si echipele lor, care le vor permite sa se bucure de cea mai buna conectivitate in timpul Jocurilor Olimpice si Paralimpice Paris 2024. Orange a anuntat, de asemenea, ca reteaua 5G Private SA va fi utilizata de posturi de TV si radio din mai multe locatii majore ale Jocurilor Olimpice si Paralimpice.

Pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris 2024, Orange echipeaza 15.000 de sportivi, ofera o gama dedicata de oferte pentru vizitatorii straini si se bazeaza pe 5G Private Stand Alone pentru a conecta mai multe locatii importante.

Serviciile si expertiza tehnologica Orange formeaza coloana vertebrala a Jocurilor Olimpice si Paralimpice Paris 2024. Orange le va oferi celor 4 miliarde de telespectatori si celor 15 milioane de spectatori asteptati sa participe la eveniment cea mai buna experienta de conectivitate din istoria Jocurilor Olimpice si Paralimpice.

Orange este operator exclusiv la Jocurile de la Paris 2024 si va conecta peste 120 de locatii si echivalentul a 32 de campionate mondiale in acelasi timp: de la stadioane importante precum Stade de Marseille si Stade de France, la zone majore precum Invalides, aeroporturi, gari, centre de antrenament si locatii iconice si neobisnuite, cum ar fi Marina de Marsilia sau Tahiti. In istoria Jocurilor Olimpice si Paralimpice, Comitetul de Organizare Paris 2024 a incredintat companiei Orange cel mai mare spectru alocat vreodata unui operator, printr-o implementare tehnologica responsabila si fara precedent.

Cu peste 1000 de tehnicieni implicati in Jocurile Olimpice si Paralimpice si 28 de evenimente de testare realizate in perioada 2023 si 2024, Orange este pregatit, Orange e aici!

Citește în continuare