Skip to content

Picnic de Sanziene la umbra copacilor de la Muzeul Nicolae Minovici. Concert Singing Color si sambata si duminica

Va fi un week end canicular dar puteti petrece momente de relaxare in aer liber in prima parete a zilei sau pe seara. Muzeul Nicolae Minovici si Weekend Sessions va invita la Picnic de Sanziene  in cea mai frumoasa gradina de muzeu, sambata si duminica, intre orele 15:00 si 21:00. Vizitatorii sunt asteptati cu o patura colorata si un cos de picnic pentru a se bucura de o zi speciala in aer liber, plina de surprize creative si muzicale.

Programul celor doua zile include un DJ Set Obeah si Sound of Art to Come, Andrei Bucureci, un concert Singing Colors: 18:30 – 19:30 (22 & 23 iunie).

Copiii si adultii deopotriva pot explora lumea digitala si a roboticii la atelierul organizat de MindHub Bucuresti Unirii, iar cei mari se pot bucura de momente de introspectie, in cadrul atelierului “De ce sa privim in interior”, organizat de Editura Solisis. Pentru o experienta creativa, incercati atelierele de saruri de baie parfumate cu Livia Elena Florea sau de bijuterii in codul Morse cu Amalia Boldea. De asemenea, standurile de la 5 to go si Enzo Cafe va vor delecta cu specialitati de cafea, bauturi racoritoare, vin si gustari delicioase, ideale pentru un picnic pe iarba. Parintii si copiii vor adora facepainting-ul realizat de Iulia Ciolan, iar cei ce iubesc povestile se pot scufunda in universul fantastic al cartilor de la Cufarul lui Patrick. Nu ratati nici atelierele de coronite de sanziene cu Ioana Tudorcea sau atelierul creativ pentru doamne, in care va puteti manufactura, sub indrumarea Loredanei Alecu, propria geanta de oras. Pentru momente si mai profunde de relaxare, aveti acces direct la masajul oferit de Iulian Carp.

“Comunitatea AntrepreMAME s-a alaturat cu mare bucurie Festivalului Weekend Sessions, pentru a putea construi, impreuna, un concept unic si atractiv, deopotriva pentru adulti, dar si pentru copii, in aceasta vara. Ne dorim sa deschidem copiilor apetitul pentru muzee si locurile de cultura din capitala, iar parintilor sa le oferim certitudinea ca gradinile acestor cladiri sunt locui ideale pentru a petrece timp de calitate, in familie, departe de zgomotul orasului. Toate acestea intr-un cadru propice pentru mamele antreprenor, care, prin ceea ce fac, contribuie la schimbarea in bine a comunitatii in care cresc copiii”, a spus Madalina Roman, fondator al comunitatii AntrepreMAME.

In plus, pe 22 iunie toti vizitatorii sunt invitati sa descopere colectia de arta populara si povestea unui vizionar pragmatic la Muzeul Nicolae Minovici, deschis de miercuri pana duminica, intre orele 10:00 si 18:00. Biletele pot fi achizitionate numerar la intrare sau online pe site-ul muzeului.

Citește în continuare