Skip to content

Un food truck cu preparate din serialul The Bear e in Londra pana in august. Proiectul promoveaza sezonul 3 care incepe sa fie difuzat pe Disney + de astazi.

Solutiile de marketing pentru a promova filmele si serialele devin tot mai interactive si immersive. Una dintre acestea este food truck-ul The Bear care e in aceste zile in Londra.

Un food truck  serveste mancaruri inspirate din Ursul si se va plimba pe la mlte evenimente mari gastronomice din Londra pana la inceputul lui august, pentru a sarbatori lansarea sezonului 3 pe Disney+.

Daca ti s-a facut pofta (de inteles) de aproape orice ai vazut gatit la Ursul, ai putea face o excursie pana la Londra ca sa testezi in real o parte din preparate. In colaborare cu platforma alimentara Mob din Marea Britanie, food truck-ul The Bear va servi multe de feluri de mancare, cum ar fi un hash brown cu branza si ceapa; un amestec de omleta Boursin a lui Sydney si sandvisul de mic dejun pe care il comanda in ziua ei obligatorie de degustari; un pui prajit cu 12 condimente si maioneza Kewpie cu usturoi care aminteste de pranzul lui Marcus in Copenhaga.

In meniu se regaseste si carnea de vita  sub forma unei gogosi dulci si sarate cu obraz de vita, inspirata din nou de un Marcus obsedat de gogosi. Aceasta versiune consta in obrajori de vita fierti, maduva osoasa si branza cheddar intr-o chifla plina de zahar.

Exista un fel de mancare de porc din frigarui de burta de porc glazurate, realizate din ata de porc acoperit cu chicharron si ceapa de primavara – revenind la livrarea de porc stresant care aproape a trimis Carmy peste margine in timpul finalului sezonului doi.

Meniul, curatoriat de echipa Mob, se va schimba in functie de locatie, dar daca va aflati in zona, iata cand si unde puteti gasi food truck-ul The Bear.

Box Park – 25 iunie

Festivalul Soho House – 4 iulie

BTS Hyde Park Festival – 29 iunie – 14 iulie

Wilderness Festival – 1-4 august

Fenomenul „Ursul” va continua sa ii hraneasca pe adeptii dramei culinare incepand cu 27 iunie, cu 10 episoade noi.

Citește în continuare