Skip to content

Actorul si prezentatorul tv James Corden a amanat inceputul unui spectacol de teatru de la Londra si a comentat de pe scena loviturile de departajare ale Angliei la Euro. “Unul dintre cele mai frumoase momente traite de mine”

Campionatul European de fotbal atinge zone la care nu te-ai gandi la prima vedere.

Sambata, James Corden si colegii sai de teatru au amanat inceputul piesei lor de la teatrul Old Vic din Londra pentru ca toata lumea sa poata urmari finalul meciului de fotbal al Angliei de la Euro 2024.

Corden joaca in prezent alaturi de Anna Maxwell Martin si Zachary Hart la Old Vic din Londra in drama politica The Constituent.

Dar Corden, care a urmarit finalul meciului inainte de a urca pe scena, si-a dat seama ca nu era singurul care dorea sa vada finalul meciului.

El a declarat pentru ziarul The Guardian ca au decis sa amane ora spectacolului pana la incheierea loviturilor de departajare care au permis Angliei sa ajunga in semifinalele turneului.

Corden a spus: „Cand s-a ajuns la prelungiri, ne-am pus costumele. Prelungirile s-au terminat cu aproximativ trei minute inainte ca piesa sa inceapa. Ne-am gandit: „Este greu, dar trebuie sa incepem. Apoi am auzit un „Yessss” din partea publicului, ne-am uitat unul la altul si ne-am spus: „Toti se uita la noi”. Ne-am uitat in sala si erau o multime de telefoane micute aprinse in public. Nu era momentul sa incepem o piesa serioasa despre probleme serioase. Asa ca eu, Anna si Zach am iesit pe scena cu un iPad si am inceput sa comentam loviturile de departajare. A fost cu adevarat minunat, viu, o experienta colectiva minunata. Unul dintre momentele mele preferate pe care le-am trait vreodata”.

The Guardian relateaza ca piesa a sfarsit prin a incepe cu 10 minute mai tarziu decat s-a anuntat.

James Kimberley Corden are 45 de ani si  este cunoscut pulicului larg drept orezentator de televiziune, dar el este un actor, comediant, cantaret, scriitor, producator de success. In Regatul Unit, este cunoscut pentru co-scrierea si rolul principal in serialul BBC Gavin & Stacey, aclamat de critici.In Statele Unite, este cunoscut mai ales ca gazda emisiunii The Late Late Show with James Corden, un talk-show de noapte care a fost difuzat pe CBS din 2015 pana in 2023.

Corden a jucat, de asemenea, in filme precum Calatoriile lui Gulliver (2010), Kill Your Friends (2015) si Peter Rabbit (2018) si continuarea sa din 2021 (in care a dat vocea personajului principal).De asemenea, a jucat in filmele muzicale Into the Woods (2014), Cats (2019), The Prom (2020) si Cinderella (2021).

Citește în continuare