Skip to content

Halle Berry si Glenn Close vor juca in noul serial creat de Ryan Murphy. “All’s Fair” va spune povestea unei firme de avocatura formata exclusiv din femei.

Halle Berry si Glenn Close vor juca intr-un nou serial cu tema juridica  creat de Ryan Murphy si produs de Hulu. In Romania, va fi disponibil cel mai probabil pe Disney+, unde sunt lansate majoritatea productiilor Hulu.

Serialul a fost anuntat inca din decembrie 2023 si se intituleaza in prezent „All’s Fair”. Povestea se va concentra pe o firma de avocatura formata exclusiv din femei, cu sediul in Los Angeles. 

Momentan nu se cunosc detalii despre personajele pe care le vor juca Berry si Close, dar cele doua actrite joaca foarte rar in seriale si productii de televiziune, sunt selective cu proiectele lor iar Murphy este un creator de hituri, aflandu-se in spatele unora dintre cele mari fenomene culturale din ultimele decenii.

Berry si Close vor fi producatoare ale serialului, alaturi de vedeta de reality-showuri Kim Kardashian care va aparea de asemenea alaturi de ele.

Rolul din “All’s Fair” marcheaza revenire doamnei Glenn Close la seriale  cu tema juridica. Doua dintre cele trei premii pe care le detine, alaturi de un Glob de Aur, au fost obtinute pentru rolul celebrei avocate Patty Hewes din serialul “Damages”. De-a lungul carierei, a avut 14 nominalizari la Emmy, a treia statueta castigata fiind pentru filmul de televiziune „Serving in Silence: The Margarethe Cammermeyer Story”. A castigat, de asemenea, Globuri de Aur pentru rolul principal din filmele „The Lion in Winter” si „The Wife”. 

In lungmetraje, Close a fost nominalizata de opt ori la Oscar, inclusiv pentru „The World According to Garp” (la debutul ei in film), „The Big Chill”, “Legaturi periculoase” si “Atractie fatala”.

In ceea ce o priveste Halle Berry, acesta va fi unul dintre putinele roluri regulate pe care le-a avut in scurta ei cariera in televiziune. Cea mai recenta aparitie pe micul ecran a fost in serialul CBS „Extant”, care l-a avut pe Steven Spielberg printre producatorii executivi. 

Berry a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita pentru rolul din „Monster’s Ball”, fiind prima femeie de culoare care a obtinut prestigioasa statueta. De asemenea, a castigat un Emmy si un Glob de Aur pentru rolul din filmul TV „Introducing Dorothy Dandridge” si a mai primit nominalizari la Emmy pentru „Lackawanna Blues” si „Their Eyes Were Watching God”. Alte roluri notabile in filme includ franciza „X-Men”, „Jungle Fever”, „Die Another Day”, „Things We Lost in the Fire” si „The Call”. Pe Netflix puteti urmari si debutul ei regizoral, “Bruised”.

Pentru a asigura succesul seriei, Ryan Murphy este scenarist, regizor si producator pentru “All’s Fair”.

Proiectul este primul anuntat in cadrul contractului pe care l-a semnat cu Disney dupa incheierea unui parteneriat cu Netflix care s-a soldat cu hituri precum The Politician, Ratched, Povestea lui Jefrrey Dahmer, Hollywood si The Watcher.

Scenariile vor fi scrise de Murphy alaturi de Jon Robin Baitz, Joe Baken, Jamie Pachino, Laura Greene si Richard Levine. Iar din echipa de productie mai fac parte Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson si Holly Jeter, alaturi de Kris Jenner, mama si managerul lui Kim Kardashian.

Dintre scenaristi, revin apropiatii lui Murphy. Joseph Baken a mai lucrat la American Horror Stories si filmul “Mailman” iar Jon Robin Baitz a fost showrunner pentru cel mai recent sezon “Feud”, disponibil pe Disney+, despre Truman Capote. Baitz a creat serialele „Brothers & Sisters”, difuzat pe ABC timp de cinci sezoane, din 2006 pana in 2011, si „The Slap”, difuzat pe NBC. De asemenea a mai scris pentru hituri precum „The West Wing”, “Alias” si filmul “Stonewall”.

Este al doilea proiect in care Murphy a ales sa o includa pe Kardashian, dupa ce a distribuit-o in sezonul 12 din „American Horror Story”. Totodata, clanul Kardashian este sub contract cu Hulu care difuzeaza in exclusivitate reality-show-ul care le documenteaza vietile superficiale, “The Kardashians”.

Incercarile lui Kim de a fi luata in serios in Hollywood nu se opresc la Murphy si Disney, in prezent lucreaza la un film de comedie intitulat „The Fifth Wheel” care a fost cumparat de Netflix.

Citește în continuare