Skip to content

Dupa ce a fost la un pas de anulare, sezonul 3 din „Euphoria” va incepe oficial productia. Zendaya si intreaga distributie principala se intorc pe ecrane.

Cel de-al treilea sezon al serialului HBO castigator al premiului Emmy, mult amanat, va incepe filmarile in ianuarie 2025, toti membrii principali ai distributiei revenind, potrivit HBO.

Acest lucru inseamna ca productia sezonului 3 va incepe la aproape exact trei ani de la premiera sezonului 2. HBO a anuntat initial ca productia noului sezon a fost amanata in martie 2024.

Intarzierea a fost cauzata de multele evenimente complicate din ultii ani de la Hollywood, pe de o parte a fost greva scenaristilor si a actorilor din 2023, apoi actorii din distributia serialului au cunoscut o crestere masiva a popularitatii si au fost implicati in numeroase alte proiecte. Peste toate astea a mai fost si dorinta creatorului Sam Levinson de a scrie el insusi intregul serial.

Levinson a mers la HBO la sfarsitul anului 2023 si inceputul anului 2024 cu ideile sale pentru cel de-al treilea sezon, care includeau un salt in timp de cinci ani, precum si potentiale povesti pentru Rue, cum ar fi munca acesteia ca detectiv particular. HBO a decis in cele din urma sa puna in asteptare serialul pana cand acesta ar putea fi adus din punct de vedere creativ in concordanta cu cele doua sezoane anterioare.

Distributia principala din „Euphoria” include Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Hunter Schafer, Storm Reid, Alexa Demie si Eric Dane.

Angus Cloud, care a fost in rolul lui Fezco, a murit la varsta de 25 de ani in iulie 2023. Intre timp, unii membri ai distributiei au indicat deja ca nu se vor intoarce in serial pentru un nou sezon, cum ar fi Barbie Ferreira.

Zendaya este si producator executiv la „Euphoria”, in timp ce Levinson este si producator executiv si regizor.

In plus fata de succesul urias la public , „Euphoria” s-a dovedit a fi un candidat puternic la premii pentru HBO. Pana in prezent, serialul a primit 25 de nominalizari la Emmy, cu noua victorii.Printre victorii se numara doua pentru Zendaya pentru cea mai buna actrita intr-o drama si una pentru Colman Domingo pentru cel mai bun actor invitat intr-o drama. Levinson a castigat si un premiu DGA pentru episodul din sezonul 2 „Stand Still Like the Hummingbird”.

Citește în continuare