Skip to content

Ryan Reynolds a fost investitor pentru primul film „Deadpool” si a renuntat la salariul lui. Cu o viziune antreprenoriala pentru care e recunoscut la Hollywood, actorul are business-uri cu gin, Formula 1 sau telefonie mobila.

Ne uitam adesea cu superioritatea gandului “e normal sa aiba success” la actorii faimosi si filmele cu super incasari in care joaca, dar daca am privy mai cu atentie am intelege ca cei mai de success actori fac sacrificii si isi provoaca proiectele nu asteapta sa li se intample, oricat de mari sunt ei in aprecierea globala.

Cu cateva zile inainte de lansarea filmului „Deadpool & Wolverine”, actorul a dezvaluit ca si-a sacrificat salariul pentru realizarea primului film.

Ryan Reynolds a dat mult pentru Deadpool, atat pe plan profesional, cat si personal. Actorul care il interpreteaza pe supererou de peste un deceniu a dezvaluit intr-un interviu acordat recent sacrificiile pe care a trebuit sa le faca la inceput. Pentru a garanta calitatea filmului, el a decis sa renunte la salariul sau.

Au trecut peste 20 de ani de cand Ryan Reynolds a inceput sa lucreze la adaptarea benzii desenate Deadpool. Asta s-a intamplat in 2004, cu David S. Goyer. Sase ani mai tarziu, in 2010, scenaristii Rhett Reese si Paul Wernick au fost angajati sa scrie un scenariu care sa fie fidel atat viziunii lui Ryan Reynolds, cat si portretizarii personajului in X-Men Origins: Wolverine si in benzile desenate originale.

Ryan Reynolds nu era sigur de rezultatul proiectului, dar a tinut sa il vada facut cat mai aproape de perfectiunea pe care o cerea scenariul si a decis sa renunte la salariul sau.

„Nici o parte din mine nu credea ca Deadpool va fi un succes cand a inceput productia.  renuntat chiar sa mai fiu platit pentru a face filmul doar pentru a-l duce in cinematografe”, a declarat actorul intr-un interviu pentru The New York Times. Potrivit actorului, aceasta decizie a avut scopul de a mentine echipa de creatie unita si implicata: „Nu ii lasau pe co-scenaristii mei Rhett Reese si Paul Wernick pe platou, asa ca am luat putinul salariu pe care il mai aveam si i-am platit sa fie pe platou cu mine, astfel incat sa putem crea de facto o camera a scenaristilor”, a explicat actorul.

Deadpool a fost realizat, de asemenea, cu un buget si un program restranse. Actorul crede ca aceste constrangeri au favorizat in cele din urma creativitatea filmului.„Acest film nu a avut nici timp, nici bani, dar in cazul Deadpool, acest lucru ne-a permis sa ne concentram mai degraba pe scrierea personajelor decat pe actiune si efecte speciale, ceea ce este destul de rar intr-un film adaptat dupa o carte de benzi desenate cu supereroi”, a declarat Ryan Reynolds pentru New York Times.

 Deadpool a fost un succes international atunci cand a fost lansat in cinematografe, castigand 783,1 milioane de dolari la box office-ul global, cu un buget de 58 de milioane de dolari. Cea de-a doua parte a fost la fel de reusita, incasand 785,8 milioane de dolari si costand 110 milioane de dolari.

Fanii saga il vor putea reintalni pe Ryan Reynolds in rolul celui mai popular anti-erou Marvel in cinematografe pe 24 iulie 2024.

Cititorii urban.ro pot castiga una din cele 10 invitatii duble la acest film daca participa la concursul de aici.

Reynolds care are 47 de ani si 4 copii cu actrita Blake Lively are o minte foarte organizata si orientate catre antreprenoriat, cu achizitii in bauturi alcoolice, Formula1, tehnologie si telefonie mobila.

Ianuarie 2018, Reynolds a infiintat compania de productie Maximum Effort si a semnat un contract de trei ani cu Fox, in calitate de first-look. Maximum Effort este in curs de dezvoltare pentru o adaptare live-action a jocului de societate Clue, care va fi scrisa de Rhett Reese si Paul Wernick, scenaristii Deadpool.

Reynolds este forta motrice a Maximum Effort si a creat reclame pentru o serie de proiecte cinematografice ale sale si pentru branduri precum Peloton si R.M. Williams.

Reynolds a achizitionat o participatie in Aviation American Gin in februarie 2018. Actoru a declarat ca interesul sau mergea dincolo de cel al unui proprietar si ca intentiona sa supravegheze directia creativa a produsului, precum si sa aiba un rol activ in afacere.

In noiembrie 2019, Reynolds a achizitionat o participatie la Mint Mobile. Pe 15 martie 2023, T-Mobile a anuntat ca achizitioneaza Ka’ena Corporation, compania mama a Mint Mobile, Ultra Mobile si Plum, intr-o tranzactie evaluata la pana la 1,35 miliarde de dolari.

In vara anului trecut  s-a anuntat ca Reynolds face parte dintr-un grup de investitori care a cumparat o participatie de 24% in Formula One Alpine F1 Team.

Citește în continuare