Skip to content

Franciza Suits se extinde cu Suits L.A. Serialul are o distributie noua si va avea premiera la anul.

In aceasta saptamana NBCUniversal a anuntat ca Suits: L.A. – viitorul spinoff care are loc in acelasi univers ca si drama juridica original, Suits, a intrat in productie. Reteaua a lansat, de asemenea, o prima imagine a viitorului serial.

Actorul Stephen Amell va fi protagonistul distributiei in rolul lui Ted Black, care este vazut la biroul sau in prima imagine din serial facuta public de NBC. Black este un „fost procuror federal din New York” care „ acum ii reprezinta pe cei mai puternici clienti din Los Angeles”, potrivit descrierii oficiale a serialului.

„Firma sa se afla intr-un punct de criza si, pentru a supravietui, el trebuie sa imbratiseze un rol pe care l-a dispretuit intreaga sa cariera”, continua descrierea. „Ted este inconjurat de un grup stelar de personaje care isi testeaza loialitatea atat fata de Ted, cat si intre ei, in timp ce nu se pot abtine sa nu isi amestece viata personala cu cea profesionala.”

Din distributie vor mai face parte actorul din The Walking Dead, Josh McDermitt, in rolul lui Stuart Lane, co-fondatorul Black Lane Law, si Lex Scott Davis, in rolul Erica Rollins, „o vedeta in ascensiune, inteligenta si cu vointa puternica, care lucreaza pentru Ted Black”, potrivit Deadline.

Viitorul serial va fi condus de creatorul original al serialului Suits, Aaron Korsh, iar NBC recunoaste ca face un spin off pentru ca seria originala  a avut o relansare uriasa pe Netflix.

Dupa ce a ajuns pe streamer in iunie 2023, serialul cu Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Rick Hoffman si Sarah Rafferty a stabilit un nou record ca cel mai vizionat titlu de streaming achizitionat la aproape patru ani de la finalul seriei.

Serialul, care a urmarit povestile personajului lui Adams, Mike Ross, care a reusit sa obtina un loc de munca ca avocat, desi nu a urmat niciodata facultatea de drept, a fost difuzat pe NBC din iunie 2011 pana in septembrie 2019.

Citește în continuare