Skip to content

Ryan Reynolds s-a intalnit personal cu Madonna ca sa obtina dreptul de utilizare „Like a Prayer” in Deadpool & Wolverine. “A fost una dintre cele mai mari emotii din viata mea”

Cand vine vorba despre piesele din coloanele sonore ale filmului te gandesti ca la productii uriase, licentiate, totul se face prin producatori si asistentii lor, oameni obisnuiti cu munca de birou.

In cazul coloanei sonore de la Deadpool & Wolverine lucrurile au stat diferit, pentru ca protagonistul Ryan Reynolds care a avut si ideea acestui film, dar a facut si finantarea pentru primul film din serie, a trebuit sa se intalneasca personal cu Madonna ca sa fie sigur ca are in film exact cantecul pe care si-l dorea.

Ryan Reynolds a povestit cum a obtinut aprobarea Madonnei pentru a folosi single-ul ei din 1989 „Like a Prayer” in Deadpool & Wolverine.

Actorul a explicat in interviurile pentru promovarea noii premiere Deadpool & Wolverine ca el si regizorul filmului, Shawn Levy, au avut o „intalnire personala cu Madonna” pentru a-i arata icoanei pop secventa in care piesa va fi folosita in film.

„Managementul Madonnei nu licentiaza piesele, iar Madonna in special, nu a licentiat aceasta piesa niciodata.”, a subliniat Reynolds. „Asa ca a fost o chestiune complicata sa o cerem si cu siguranta o afacere si mai mare sa o folosim… Ne-am dus si ne-am intalnit cu ea si i-am aratat unde in film vre sa folosim cantecul si de ce.”

Regizorul Levy a adaugat ca s-a simtit ca si cum cei doi „se intalneau cu familia regala” atunci cand s-au intalnit cu cantareata pentru a discuta despre obtinerea semnaturii ei.

„Am intrebat chiar pe cineva care a lucrat cu ea – am fost ca, „Am voie sa spun doar Madonna? Cum ar fi, „Buna, Madonna?”” si-a amintit Reynolds inainte de a raspunde el insusi in gluma: „«I’m f–ing Ryan»”.

El a continuat: „A fost una dintre cele mai mari emotii din viata mea”.

Reynolds a mai dezvaluit ca, pe langa faptul ca i-a lasat sa foloseasca piesa in film, Madonna – care a regizat filme precum W.E. din 2011 – le-a dat un feedback despre cum sa faca scena mai buna. „Si ea a facut cateva observatii grozave”, si-a amintit actorul. „Doamne, s-a uitat la film si, nu glumesc, a spus: ‘Trebuie sa faceti asta, asta si asta in acest moment’. Si la naiba, daca nu a avut dreptate.”

Levy a spus ca au intrat rapid in actiune pentru a transforma viziunea ei in realitate. „Am mers literalmente la o noua sesiune de inregistrare in 48 de ore pentru a face aceasta singura observatie”, a spus el.„Avea o singura nota si a fost o nota grozava, care a imbunatatit secventa.”

Madonna este doar una dintre numeroasele vedete pop prezente pe coloana sonora foarte eclectica Deadpool & Wolverine, care include, de asemenea, melodii de la *NSYNC, Avril Lavigne si… Hugh Jackman pentru ca Wolverine insusi isi imprumuta vocea albumului pe „The Greatest Show”, o melodie din filmul sau din 2017 The Greatest Showman.

Deadpool & Wolverine ajunge in cinematografe pe 26 iulie si in avanpremiera din 24 iulie. Pe urban.ro puteti castiga una din cele 10 invitatii duble la acest film, valabile oriunde in tara in cinematografele Cinema City, aveti detalii aici.

Citește în continuare