Skip to content

Galerie foto. Primele imagini cu Jude Law din noul serial “Star Wars: Skeleton Crew”. Serialul este gandit pentru toata familia, inclusiv pentru copii.

Jude Law a intrat oficial in universul intergalactic al lui George Lucas cu rolul pe care il joaca in “Star Wars: Skeleton Crew”, noul serial Disney+ ce va fi lansat la finalul acestui an.

Au aparut primele imagini de la filmarile seriei, alaturi de Jude Law mai joaca Ravi Cabot-Conyers (Wim), Kyriana Kratter (KB), Robert Timothy Smith (Neel) si Ryan Kiera Armstrong (Fern).

Serialul este creat de Jon Watts si Christopher special pentru platforma de streaming Disney+. Actiunea are loc in aceeasi perioada cu The Mandalorian si spin-off-urile aferente, dupa evenimentele din “Return of the Jedi” (1983.

In Skeleton Crew, patru copii fac o descoperire misterioasa pe planeta lor aparent sigura si se pierd intr-o galaxie ciudata si periculoasa. Gasirea drumului spre casa, intalnirea cu aliati si dusmani improbabili va fi o aventura mai mare decat si-au imaginat vreodata. In varsta de 51 de ani, Jude Law joaca rolul lui Jod Na Nawood, un rol pe care l-a descris ca fiind “vesel”. Este un personaj care foloseste gandirea accelerata, farmecul si conversatia “pentru a iesi din tot felul de scenarii”.

Intr-un interviu acordat revistei americane People, actorul explica faptul ca telespectatorii ii vor vedea pe copii traind aventuri prin locuri in care nu ar avea voie sa cutreiere: „Este un loc distractiv, universul Star Wars. Si exista referinte grozave la filmele vechi si la episoadele si serialele recente. Exista multa originalitate si sper ca asta va aduce sentimentul de distractie celor care il urmaresc.”

Tema serialului este lucrul in echipa, depasirea temerilor si a propriilor slabiciuni pentru a reusi. Despre timpul petrecut cu copiii actori, Law a spus ca s-a simtit “minunat facand asta cu toti cei implicati. Cei patru in special care au lucrat cu mine foarte indeaproape au fost foarte amuzanti si incredibil de profesionisti si sunt extrem de mandru sa fac parte din echipa lor.”

Jon Watts si Christopher Ford impartasesc aceleasi sentimente si vorbesc deschis despre legatura stransa pe care Law a format-o cu copiii pe platou: „Pentru ca este tot timpul cu copiii, s-a simtit ca un fel de co-regizor, co-producator cu noi si co-antrenor, dandu-le copiilor sfaturi, iar ei se uitau la el. Chiar a devenit un fel de mentor si pentru copii. Si nu a fost nevoit sa faca asta, a facut-o doar pentru ca a fost dragut si a facut ca lucrurile sa functioneze bine.”

Watts dezvaluie ca serialul va introduce un nou droid numit SM 33, care va fi dublat de Nick Frost.

Intr-un serial gandit in special pentru a atrage publicul foarte tanar catre numeroasele iteratii ale francizei Star Wars (toate disponibile pe Disney+), 

Watts si Ford au considerat esentiala introducerea unui nou droid simpatic: „El este ca un droid vechi, ruginit si irascibil, care ii ajuta pe copii cu un fel de reticenta de-a lungul drumului. Iar el este secundul unei nave misterioase”.

La randul lui, Jude Law spune ca filmul este ca o aventura a copilariei: “Desigur, te astepti sa lucrezi cu droizi si specii extraterestre, dar uiti ca sunt adusi la viata in fata ta de acesti oameni extraordinari care au abilitati, fie ca este vorba de papusi sau ca experti in animatronica. Esti inconjurat de ei pentru ca fac parte din distributie la fel de mult ca cei care sunt in carne si oase.”

Serialul a utilizat si hover bikes pentru a-i ajuta pe copiii actori sa intre in atmosfera SF specifica productiilor Star Wars: “Aveau ca niste biciclete mici, asa ca alunecau inainte si inapoi si la stanga si la dreapta astfel incat puteau sa se intoarca si sa se incline.” In fundal, erau ajutati si ghidati de fapt de asistenti de platou imbracati in costume verzi pentru a putea fi eliminati ulterior in post-productie. Insa elementul de joaca a fost provocator pentru regizori deoarece copiii se distrau prea tare si era nevoie sa li se reaminteasca: “Nu mai zambiti!”, pentru ca se distrau atat de mult”, adauga Watts.

Citește în continuare