Skip to content

(video) Sezonul 2 din „Squid Game” vine in decembrie la Netflix. Vedeti primul teaser din noul sezon. Va fi si un al treilea si ultimul sezon.

Sezonul 2 va fi lansat pe 26 decembrie, in timp ce al treilea sezon va avea premiera in 2025. Data premierei si anuntul sezonului final au fost facute prin intermediul unui videoclip, care poate fi vizionat mai jos.

Franciza Squid Game are acum nu doar joc pe computer ci si un parc de distractii, pentru ca experienta fanilor sa fie cat mai autentica si imersiva.

In plus, creatorul, regizorul si producatorul executiv al serialului, Hwang Dong-hyuk, a postat o scrisoare catre fani in care a scris: „Sunt incantat sa vad samanta care a fost plantata in crearea unui nou Squid Game crescand si dand roade pana la sfarsitul acestei povesti”.

Scrisoarea completa poate fi vazuta si mai jos.

Dupa cum s-a anuntat anterior, Lee Jung-jae se va intoarce pentru a juca alaturi de colegii din distributie Lee Byung-hun, Wi Ha-jun si Gong Yoo. Noii membri ai distributiei includ: Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri, si Won Ji-an.

Descrierea oficiala pentru sezonul 2 spune ca „La trei ani dupa ce a castigat Squid Game, jucatorul 456 ramane hotarat sa gaseasca oamenii din spatele jocului si sa puna capat sportului lor vicios. Folosind bani castigati in concurs pentru a-si finanta cautarea, Gi-hun incepe cu cele mai evidente locuri: cauta barbatul intr-un costum ascutit care joaca ddakji in metrou. Dar cand eforturile sale dau in cele din urma rezultate, calea spre doborarea organizatiei se dovedeste a fi mai mortala decat si-a imaginat: pentru a pune capat jocului, el trebuie sa reintre in el.”

Kim Ji-yeon este, de asemenea, producator executiv la „Squid Game” impreuna cu Hwang. Firstman Studio produce pentru Netflix.

Primul sezon din „Squid Game” este cel mai vizionat sezon de televiziune din istoria Netflix. Serialul a primit 14 nominalizari la Emmy, cu sase victorii. Acestea includ o victorie pentru Hwang pentru cel mai bun regizor pentru un serial dramatic, una pentru Lee pentru cel mai bun actor intr-un serial dramatic si alta pentru Lee You-mi pentru cea mai buna actrita invitata intr-un serial dramatic.

Citește în continuare