Skip to content

Galerie foto. Channing Tatum, noua imagine a colectiei de parfumuri Versace Eros. Actorul din Magic Mike va putea fi vazut curand in cinematografe in “Blink Twice”.

Actorul Channing Tatum, cunoscut pentru rolurile sale din Jump Street si Magic Mike, a fost ales drept noua imagine a liniei de parfumuri Versace Eros. Prima campanie introduce Eros Energy, o noua apa de parfum in colectia deja cunoscuta din care fac parte Eros si Eros Flame.

Campania vizuala a fost fotografiata si regizata de duo-ul artistic Mert Alas si Marcus Piggott, printre cei mai cunoscuti fotografi de moda.

Purtand arcul si sageata, Channing Tatum se transforma intr-o versiune moderna a lui Eros, zeul iubirii din mitologia greaca. Eros se afla intr-o cursa impotriva propriei sageti, „care il provoaca continuu pe Eros sa fie mai bun, mai puternic mental si fizic si sa isi atinga obiectivele de neconceput anterior. El este puternic si determinat si, in acelasi timp, incredibil de amabil si fermecator. El este Erosul modern – care celebreaza dragostea, puterea si dedicarea.”, potrivit unui comunicat de presa remis de Versace.

Donatella Versace l-a laudat pe Tatum ca fiind intruchiparea perfecta a Erosului modern, care celebreaza „iubirea, puterea si dedicarea”. Actorul si-a exprimat recunostinta pentru colaborarea cu brandul italian, numind oportunitatea de a reprezenta linia iconica de parfumuri „un mare privilegiu. 

Actorul a adaugat ca ideea campaniei ii apartinei Donatellei, simtindu-se privilegiat sa devina imaginea noului parfum dar si sa continue colaborarea cu casa de moda italiana.

Tatum are o prietenie stransa cu Versace de ani de zile. Le-a purtat tinutele pe covorul rosu in mai multe ocazii, in special la inceputul anilor 2000.

In primavara acestui an, Channing a purtat tinute Versace la Met Gala 2024 si si la petrecerea Versace x Net-a-porter dinaintea premiilor Oscar. Colaborarea pare sa fie in lucru de mai multa vreme deoarece Tatum a optat pentru Versace si pentru cel mai recent turneu de presa sustinut pentru a promova filmul „Fly Me to the Moon”, in care joaca Scarlett Johansson si care prezinta cursa spatiala din anii 1960 si aterizarea ulterioara pe Luna a Apollo 11.

Cel mai probabil actorul va continua sa poarte Versace — atat parfumul cat si piese vestimentare si accesorii — si in cadrul turneului de promovare pentru “Blink Twice” (Clipeste de doua ori), noul lui film care va intra pe 23 august in cinematografe. Pelicula este regizata de partenera de viata a lui Tatum, Zoë Kravitz. Din distributie fac parte Naomi Ackie, Christian Slater, Simon Rex, Adria Arjona, Kyle Maclachlan si Haley Joel Osment.

In ceea ce priveste Eros Energy, noua apa de parfum este inspirata de aromele regasite pe coasta mediteraneana si incearca sa surprinda frumusetea peisajelor si luxul unei vacante in Italia.

Dezvoltat de Euroitalia, compania care licentiaza parfumurile Versace, primul parfum Eros a fost introdus in 2012. La acea vreme, Donatella Versace a decis sa aprofundeze mitologia greaca si romana, in semn de omagiu adus fratelui ei decedat, Gianni Versace (fondator al casei de moda Versace), pentru istoria Greciei si a Imperiului Roman. Simbolurile mitologice au facut de la inceputuri parte din identitatea vizuala a colectiilor vestimentare Versace, un aspect care s-a pastrat si astazi.

De atunci, Eros a devenit unul dintre parfumurile emblematice ale brandului, recunoscut instantaneu datorita flaconului sau geometric cu motive precum capul Meduzei sau Greca. Pentru Eros Energy, flaconul a fost modificat intr-o versiune aurie.

Eros Energy este lemnos citric, fiind creat de maestrul parfumier Jordi Fernández. Contine un amestec de bergamota italiana, portocala, lime, lamaie, grapefruit si mandarina ca note de varf; un amestec de boabe de piper roz, coacaze negre si chihlimbar alb ca note de mijloc, si patchouli, mosc si muschi de stejar la baza.

Parfumul va fi disponibil in toata lumea incepand in luna septembrie si va fi disponibil in versiuni de de 50 ml, 100 ml si 200 ml.

Citește în continuare