Skip to content

De Sf Maria, corul Madrigal concerteaza din nou in Constanta. Anul acesta avem concerte gratis pe plaja alaturi de Alexandra Usurelu, Taxi si VUNK, dar si un spectacol nou in compania delfinilor

In zorii zilei de 15 august, de Ziua Marinei Romane si Sfanta Maria, pe plaja ZooM din Constanta va avea loc unul dintre cele mai emotionante evenimente ale verii – rasaritul soarelui pe acordurile pieselor interpretate LIVE de Corul Madrigal. Dupa succesul recitalului de la rasarit sustinut in premiera in anul 2023, Corul Madrigal dedica publicului o noua experienta imersiva, in care energia si gratia muzicii clasice completeaza un spectacol unic al naturii.

Accesul spectatorilor este liber, incepand cu ora 5:30.

Sarbatoare cu CANTUS MUNDI FEST la Constanta

Pe 15 august, sarbatoarea la malul marii continua de la ora 19:00, cand Madrigal si Cantus Mundi organizeaza pentru al doilea an consecutiv seria de concerte Cantus Mundi Fest, unde sute de copiii din 18 coruri inscrise in program din toata tara vor canta alaturi de celebrii artisti Alexandra Usurelu, Taxi si VUNK.

Accesul spectatorilor este liber, incepand cu ora 18:00.

Intre 15 si 17 august 2024, Corul Madrigal si Cantus Mundi va avea patru evenimente organizate in cadrul SEAS – Stagiunea Estivala a Artelor Spectacolului 2024:

Pe langa MADRIGAL LA RASARIT si CANTUS MUNDI FEST, ambele pe 15 august, la Constanta veti putea vedea si noua productie Madrial  RITUALURI | 16 august | ora 21.00 | Corabia Madrigal pe ZooM Beach Constanta. BILETE disponibile pe mystage.ro & bilet.ro, dar MADRIGAL: ULTRAsunete | 17 august | ora 19:00 | Delfinariu Constanta. BILETE disponibile pe mystage.ro & bilet.ro

Trei dintre evenimentele Madrigal se vor desfasura la malul marii, pe ZooM Beach Constanta (fosta plaja „3 Papuci”), unde va fi montat cel mai recent spectacol Madrigal – RITUALURI, la bordul unei corabii cu prova indreptata spre largul marii si cu o capacitate de 1.000 de locuri pentru spectatorii-pasageri. Turneul Madrigal se va incheia cu recitalul „MADRIGAL: ULTRAsunete” in compania delfinilor, la Delfinariu din Constanta.

Biletele la RITUALURI si ULTRAsunete se pot achizitiona de pe Mystage.ro & Bilet.ro, precum si de la agentia Teatrului de Stat Constanta si Info Point City Park Mall Constanta.

Vineri, 16 august, de la ora 21:00, Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, se intalneste cu publicul la „Ritualuri”, spectacolul construit muzical in jurul ritualurilor universale – spirituale, de lume, de suflet si pentru natura. Cea mai noua productie a Corului Madrigal ajunge pentru prima data la malul Marii Negre, la scurt timp dupa prezentarea sa in premiera absoluta la Festivalul International de Teatru de la Sibiu. Regia evenimentului este semnata de Emil Pantelimon, scenografia de Vladimir Turturica si light design-ul de Mircea Mitroi.

Accesul se face de la ora 20:00, pe baza de bilet (bilet.ro sau mystage.ro).

MADRIGAL: ULTRAsunete, recital la Delfinariu

Sambata, 17 august 2024, de la ora 19:00, Corul Madrigal si dirijorul Anna Ungureanu invita publicul sa asiste la o colaborare spectaculoasa intre vocea umana si expresivitatea delfinilor, superbele mamifere renumite pentru inteligenta si abilitatile lor impresionante de comunicare. Un concept de Emil Pantelimon.

Accesul se face de la ora 18:00, pe baza de bilet (bilet.ro sau mystage.ro).

Citește în continuare