Skip to content

Dua Lipa si Celine Dion, favorite pentru interpretarea cantecului principal din noul film James Bond. Presa britanica sustine ca Aaron Taylor-Johnson ar fi semnat in primavara contractul pentru rolul lui Bond.

In primavara acestui an, presa britanica scria ca Aaron Taylor-Johnson era in procesul de a semna contractul pentru preluarea rolului 007 de la Daniel Craig care s-a retras din franciza dupa cinci filme de succes. 

Producatorii francizei, Eon Productions, sunt extrem de meticulosi cand vine vorba despre fiecare anunt legat de viitorul filmelor. Cel mai probabil, anuntul lui Taylor-Johnson va veni in momentul in care vor incepe filmarile pentru cel de-al 26-lea lungmetraj al seriei James Bond.

Intre timp, la casele de pariuri din Regatul Unit a inceput o cursa pentru a identifica artistul favorit pentru a interpreta tema muzicala ce promoveaza noul film. 

Aaron Taylor-Johnson

Conform site-ului de pariuri Gambling.com care analizeaza date de la majoritatea platformelor mari de pariuri din Marea Britanie, Dua Lipa este favorita pentru a interpreta cantecul de pe coloana sonora a viitorului film James Bond cu o cota de 6/4 (40% probabilitate). 

Fiind una dintre cele mai populare cantarete ale momentului, la scurt timp dupa ce a fost cap de afis la celebrul festival Glastonbury, Dua Lipa ar calca pe urmele unor muzicieni precum Madonna, Sir Paul McCartney, Tina Turner, Adele, Sam Smith, Billie Eilish si Dame Shirley Bassey care au semnat cele mai cunoscute melodii ce l-au acompaniat pe agentul 007. Trei dintre acestia — Adele, Sam Smith si Billie Eilish — au castigat cate un Oscar pentru cel mai bun cantec original dintr-un film cu “Skyfall”, „Writing’s on the Wall” si „No Time To Die”.

Tot mai multi oameni pariaza si speculeaza in aceasta directie dupa ce zvonurile despre actorul care va prelua rolul lui Bond au fost linistite de numele lui Taylor-Johnson. Ultimul film Bond, No Time to Die, care l-a avut in rolul principal pe Daniel Craig, a fost lansat in 2021, fiind deja timpul pentru a lansa o continuare a francizei.

Pe langa discutiile legate de muzica, casele de pariuri speculeaza intens si numele candidatelor care va prelua rolul de “Bond girl”. 

Dua Lipa este favorita si in lista pentru Bond Girl, dupa ce a avut roluri mici in filmul Barbie de anul trecut si intr-o copie a francizei James Bond, pelicula de spionaj Argylle lansata la inceputul lui 2024.

James Leyfield, expert in divertisment al platformei Gambling, a declarat ca „Dua Lipa se numara printre favoritii pentru a fi urmatoarea Bond Girl si se crede ca ea ar putea oferi o oferta de doi la pret de unul pentru sefii intelepti ai francizei Bond. In cazul in care vedeta de la Glastonbury va fi distribuita in film, ea va fi, fara indoiala, invitata sa interpreteze si tema muzicala”.

Pe langa Dua Lipa, favoriti sunt si Sabrina Carpenter, solista care a ocupat primul loc in topurile din aceasta vara (cu o cota de 2/1), Lady Gaga (5/2), Taylor Swift (3/1) si Ed Sheeran (7/2). In timp ce Lady Gaga ar fi o varianta putin probabila deoarece va lansa in curand propriul film in care joaca si canta — “Joker 2” — iar Carpenter este prea putin cunoscuta publicului matur, Swift si Sheeran ar putea face echipa pentru un nou cantec, sunt prieteni buni si au lucrat de multe ori impreuna, lansand inclusiv single-ul “End Game”.

Printre alte nume vehiculate se numara SZA, Sir Elton John, RAYE si Céline Dion, care a cantat recent la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, marcand o revenire spectaculoasa pe scena dupa ce s-a aflat in pericol sa moara din cauza problemelor de sanatate cauzate de sindromul persoanei rigide.  

Celine Dion ar fi de fapt cea mai traditionala alegere pentru tema muzicala James Bond, tinand cont de succesul pe care l-a inregistrat cu “My heart Will Go On” de pe coloana sonora a filmului Titanic care a castigat un Oscar si un Glob de Aur. Cantareata de origine canadiana a inregistrat, de asemenea, “How Does A Moment Last Forever” pentru genericul de final al peliculei Disney “Frumoasa si bestia” din 2017, si “Ashes” pentru filmul “Deadpool 2” din 2018.

Potrivit Gambling.com, Dion are in prezent o cota de 6/1 pentru coloana sonora a noului Bond (probabilitate de 14.3%). 

Momentan, nu exista alte detalii confirmate despre urmatorul film, desi recent s-a aflat ca Lana Del Rey a compus una dintre melodiile sale pentru un film 007, aceasta fiind respinsa. Este vorba despre cantecul “24” de pe albumul “Honeymoon” din 2015, original fiind creat pentru filmul “Spectre” lansat in acelasi an, cu Daniel Craig in rolul agentului 007.

Mai jos puteti asculta alte cantece Bond din istoria francizei.

Citește în continuare