Skip to content

„The Gentlemen” reinnoit pentru sezonul 2 la Netflix. Filmarile incep in primavara anului urmator, iar premiera e in iarna.

The Gentleman serialul cu gagsteri al lui Guy Ritchie va avea si sezonul 2 , cu 8 noua episoade in care  Theo James revine in rolul unui gangster gentil in fruntea unui imperiu masiv traficului cu marijuana.

Ritchie, care a plasat serialul TV in lumea filmului Miramax cu acelasi nume, se va intoarce sa regizeze serialul, in timp ce Theo James, Kaya Scodelario si Daniel Ings isi vor relua rolurile principale. Distributia suplimentara pentru cel de-al doilea sezon nu a fost inca anuntata.

Primul sezon din The Gentlemen l-a prezentat pe James in rolul lui Eddie Horniman, care a devenit in mod neasteptat noul duce de Halstead, dupa ce a mostenit mosia considerabila a tatalui sau. Problema este ca mostenirea aristocratica a fost insotita de o ferma ilegala de canabis condusa de nemiloasa Susie (Scodelario) si de tatal ei, seful crimei, Bobby Glass, interpretat de Ray Winstone.

Horniman a devenit un gangster reticent, dar gentil si un aliat al lui Susie, in timp ce se confruntau cu familii de gangsteri rivale si hilare intr-o lume a afacerilor in care partenerii se saboteaza pe la spate si pe fata. Cel de-al doilea sezon, care va fi scris de Ritchie si Matthew Read, va incepe cu Eddie si Susie la conducerea unui imperiu masiv al ierbii intr-o lume a rivalilor insetati de sange.

Filmarile vor incepe in 2025. 

James a declarat pentru site-ul Tudum al Netflix despre evolutia relatiei dintre personajul sau si partenera sa in infractiuni, Susie: „Cred ca au ajuns sa se iubeasca in felul lor, dar cred ca nu vor avea niciodata incredere deplina unul in celalalt pentru ca sunt atat de diferiti si provin din lumi atat de diferite. Exista o dragoste intre ei, dar in cele din urma nu vor fi niciodata din acelasi aluat.”

Citește în continuare