Skip to content

Netflix are in lucru un documentar despre Victoria Beckham si incercarile ei de a convinge lumea modei ca e un designer cu viziune. Coproducatori sunt cei de la Studio 99, compania sotului David care au facut si primul documentar

Dupa seria de documentare a sotului David Beckham, care relateaza despre ascensiunea sa spre faima ca jucator de fotbal de succes si simbol al culturii pop, Netflix a anuntat un documentar cu Victoria Beckham.

Coprodus de aceeasi companie media detinuta de David Backham, viitorul documentar promite sa reflecte viata fostului star pop in timp ce jongleaza cu afacerile si activitatile de familie.

Serialul inca fara titlu va urmari calatoria Victoriei de la superstarul Spice Girls din anii ’90 la idolul modei modern, cu toate greutatile prin care a trecut in fata prejudecatilor celor care nu au crezut ca poate crea un brand coherent in moda.

„Poate ca zilele Posh Spice au ramas in urma, dar astazi Beckham se afla intr-o calatorie pentru a construi un imperiu al modei – iar acum, fanii vor putea sa vada povestea din spatele a tot”, se arata in prezentarea Netflix facuta publica acum 2 zile.

Documentarul promite aparitii din partea Victoriei si a familiei sale, inclusiv prieteni si colegi. Acesta va fi produs de Studio 99, compania de productie a sotului David Beckham (care a produs si documentarul sau „Beckham”), in asociere cu Dorothy St Pictures.

Victoria a avut un moment devenit viral in filmul „Beckham”, intr-o scena in care David o forteaza sa recunoasca faptul ca nu era din clasa muncitoare si ca, de fapt, a fost lasata la scoala intr-o limuzina.

Anul trecut, regizorul „Beckham”, Fisher Stevens, a declarat pentru Variety ca a petrecut 14 ore intervievand-o pe Victoria pentru documentarul sotului ei, care a urmarit ascensiunea starului de fotbal de la atlet aspirant la icoana a fotbalului si a modei.„Nu a fost totul roz in relatia lui cu Victoria. Exista controverse constante”, a spus Stevens, referindu-se indirect la zvonurile privind aventurile lui David, care au fost abordate doar pe scurt in documentarul «Beckham».

Dar Stevens a adaugat: „Sincer, am fost destul de miscat de relatia lor la sfarsitul zilei si – dupa toate prin cate au trecut – cat de mult se iubesc si cat de apropiati sunt”.

Nicola Howson („Beckham”) este producator executiv al documentarului Victoria Beckham, alaturi de Julia Nottingham („Pamela: A Love Story”).

Documentarul despre Victoria Beckham a fost anuntat in timpul unui panel Netflix la festivalul TV de la Edinburgh. In timpul panelului, echipa a dezvaluit, de asemenea, documentare despre bucatarul Gordon Ramsay, trupa de baieti din anii ’90 Take That, atentatele 7/7 de la Londra si promotorii sportivi.

Citește în continuare