Skip to content

In doua saptamani, Jessie J vine in Bucuresti la UNFORGETTABLE Festival. Artista, care tocmai a transmis un mesaj amuzant romanilor, va canta intr-un line up care ii mai include pe Lara Fabian, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings.

Jessie J si-a marcat sosirea in Bucuresti pentru prima data cu  o postare pe contul sau de Instagram.

Jessie J, superstarul international, va urca pe scena Unforgettable Festival si promite un show incendiary. Cunoscuta pentru hituri precum „Price Tag”, „Domino” sau „Bang Bang”, Jessie J va aduce o explozie de energie la Romexpo, transformand scena intr-un spectacol de neuitat. Artista a mai fost in Romania in urma cu 10 ani si a avut un concert special pe plaja la Mamaia.

Unforgettable Festival reuneste in premiera mondiala artisti din multe genuri si generatii, in concerte axate mai degraba pe muzica old school, melodica si cu versiuri care spun povesti. Vor fi la Bucuresti Lara Fabian, Jessie J, Al Bano si Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings, Garou, Daniel Lavoie, Chiara di Bari, Laura Bretan, Montserrat Marti Caballe, Elena Mosuc, Sorin Francu sub bagheta maestrilor dirijori: Daniel Jinga, Giora Linenberg, Alterisio Paoletti, alaturi de Orchestra Operei Nationale Bucuresti si vor cabta la UNFORGETTABLE Festival.

Puteti trai atmosfera magica de la Sanremo Festival sau Arena di Verona alaturi de legendarii Al Bano si Romina Power care vor interpreta pentru prima oara in Romania acompaniati simfonic toate hiturile lor: “Felicita”, “Liberta”, “Sharazan”, “Sempre Sempre” si multe altele.

Garou, alaturi de prietenii sai Daniel Lavoie si Chiara di Bari, care au facut parte din castingul legendar al celebrului music hall Notre-Dame de Paris vor interpreta pentru prima oara in Romania melodii celebre precum: “Belle”, “Tu vas me detruire”, “Le temps des cathedrals” etc.

O colaborare magica in premiera alaturi de orchestra simfonica va fi cea dintre extraordinarii artisti francezi Lara Fabian si Garou.


 Lara Fabian v aaduce pe scena “Je t’aime”, “Je suis malade”, “Adagio” si multe alte piese care au urcat-o in topuri.

Intr-o premiera mondiala veti putea auzi interpretarea de exceptie a hitului international “Belle” de catre Garou, Lara Fabian, Daniel Lavoie si Julien Dassin.

De asemenea, Julien Dassin in cadrul recitalului sau va interpreta intr-o maniera simfonica si multimedia celebrele cantece ale legendarului sau tata, Joe Dassin: “Et si tu n’existais pas”, “Salut”, “A toi” etc.

Havasi, cel mai rapid pianist din lume, de o virtuozitate unica, va va transpune intr-o experienta de o intensitate memorabila, ca o calatorie intr-un carusel al emotiilor, accentuata de cea mai recenta tehnologie in materie de sunet, scena, lumini si proiectii video. Din compozitiile sale originale amintim : ” The Storm”, „The City”, „Prelude Age of Heroes” si multe altele.

Romexpo va fi pentru trei zile un areal cosmopolit, o grand place dintr-o capitala europeana unde va veti putea intalni cu spectaculosi artisti stradali, stand up si comedianti, veti trai experiente de magie si iluzionism, veti intalni oamenii statui si bineinteles va veti incarca de multa voie buna si distractie garantata alaturi de trupa de variete a festivalului.

O experienta simfonica de neuitat la Romexpo pe 13, 14 si 15 septembrie la UNFORGETTABLE un festival al premierelor, o calatorie muzicala care va va purta dincolo de orizonturile cunoscute, intr-o lume unde muzica este magie si magia devine realitate.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara

Citește în continuare