Skip to content

Cel de-al patrulea sezon „Crime in imobil” este acum pe Disney +. Meryl Streep e prezenta si in acest sezon, unde vor fi invitate si Eva Longoria dar si Melissa McCarthy.

E relaxant sa vezi actori de mare calibru cum e Meryl Streep care accepta sa joace in seriale amuzante care aparent sunt fara prea mari pretentii, dar interpretarea lor sa fie ca o bijuterie.

In sezonul patru din „Crime in imobil” („Only Murders in the Building”), trio-ul de podcasteri si detectivi autoproclamati – interpretati de Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez,- se confrunta cu evenimentele socante de la sfarsitul sezonului trei, in care a fost implicata dublura lui Charles, Sazz Pataki. In cautarea raspunsurilor la intrebarea daca nu cumva Charles a fost victima vizata de atac, ancheta ii conduce pana in Los Angeles, unde un studio de la Hollywood pregateste un film despre podcastul lor. Intoarcerea lui Charles, Oliver si Mabel la New York inseamna o aventura si mai epica – eroii traverseaza curtea cladirii lor pentru a se cufunda in vietile intortocheate ale locuitorilor turnului de vest din Arconia.

Sezonul 4 al serialului se inscrie pe trendul filmelor despre culisele industriei de cinema, cu target pe cascadori (cum a fost „The Fall Guy” al lui Ryan Gosling), acum in „Only Murders in the Building”, in care ultima victima a misterului este Sazz Pataki (Jane Lynch), dublura de mult timp a fostului star  Charles-Haden Savage (Steve Martin). Disparitia lui Sazz dupa ce a fost impuscat in finalul sezonului 3 pregateste un sezon la fel de nebunesc ca si precedentele, dar mai concentrat tematic pe ideea de dubluri si pe ceea ce ne spun acestea despre noi insine.

E un sezon in care e un rasfat de actori mari ca invitati speciali in serial: Meryl Streep, Zach Galifianakis, Eugene Levy, Eva Longoria, Richard Kind, Jane Lynch, Melissa McCarthy, Kumail Nanjiani, Da’Vine Joy Randolph, Molly Shannon si multi altii.

Intre timp, in campania de promovare a serialului Steve Martin, Selena Gomez si Martin Short au speculat posibilitatea extinderii serialului cu un album pe care il vor un album impreuna?

Toate cele trei vedete din „Only Murders in the Building” au aptitudini de cantareti, iar sezonul 3 al serialului lor de succes a avut drept subiect musicalul „Death Rattle Dazzle”.

Toate cele trei vedete din „Only Murders” sunt nominalizate la premiile Emmy luna viitoare. Serialul a primit un total de 21 de nominalizari.

Serialul de comedie premiat cu Emmy®, „Crime in imobil” este creat si scris de Steve Martin si John Hoffman. Este produs de 20th Television, parte a Disney Television Studios.

Citește în continuare