Skip to content

Primele imagini din Lioness, sezonul 2. In rolurile principale sunt Nicole Kidman, Morgan Freeman si Zoe Saldaña.

SkyShowtime dezvaluie primele imagini si data lansarii pentru al doilea sezon mult asteptat din serialul “Lioness”.

Drama plina de actiune ii are in rolurile principale pe Zoe Saldaña, care e si producator executiv al serialului, Laysla De Oliveira, Genesis Rodriguez si Michael Kelly, alaturi de castigatorii de Oscar, Morgan Freeman si Nicole Kidman (care este si producator executiv).

Creat de Taylor Sheridan, responsabil pentru fenomenul Yellowstone, al doilea sezon Lioness va fi disponibil de la 1 noiembrie.

“Lioness” are o distributie plina de vedete, incluzand starul principal si producatorul executiv al serialului, Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Genesis Rodriguez si nominalizatul la premiile Emmy Michael Kelly, alaturi de Morgan Freeman si Nicole Kidman.

Pe masura ce lupta CIA impotriva terorismului se apropie de casa, Joe (Saldaña), Kaitlyn (Kidman) si Byron (Kelly) inroleaza un nou agent Lioness pentru a se infiltra intr-o amenintare necunoscuta. Cu presiunea crescand din toate partile, Joe este fortata sa se confrunte cu sacrificiile personale dure pe care le-a facut ca lider al programului Lioness. 

Serialul ii mai are in rolurile principale pe Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Thad Luckinbill si Hannah Love Lanier.

“Lioness” face parte din portofoliul in crestere al lui Sheridan pe SkyShowtime, care include 1883, Lawmen: Bass Reeves, Mayor Of Kingstown, Tulsa King, viitorul Landman si al doilea sezon din 1923, care urmeaza sa se lanseze. 

Toate cele cinci sezoane din Yellowstone sunt, de asemenea, disponibile pentru streaming exclusiv pe SkyShowtime, urmand ca un nou sezon sa fie difuzat pana la finalul acestui an. 

Alaturi de acestea puteti urmari si primul sezon din “Lioness” care se bazeaza foarte vag pe premisa “Echipei Lioness”. Mai exact, in 2003, in razboiul din Irak s-a luat decizia de a trimite femei soldati in patrule, cu scopul de a impiedica insurgentii sa foloseasca femeile pentru a face contrabanda cu materiale, deoarece soldatilor americani de sex masculin le era dificil sa perchezitioneze femeile musulmane. Aceste echipe s-au aflat in situatii de lupta directa.

Pe Nicole Kidman o veti asculta in curand intr-un proiect special pentru Netflix: “Spellbound” (in limba romana il veti gasi cu titlul “Vrajiti”). Este un film ce va fi lansat pe platforma de streaming pe 22 noiembrie, din distributie mai fac parte Rachel Zegler, John Lithgow, Jenifer Lewis, Nathan Lane, Tituss Burgess si Javier Bardem.

Mai jos puteti citi un interviu exclusiv cu Morgan Freeman.

Citește în continuare