Skip to content

Gwyneth Paltrow si Timothée Chalamet fac echipa intr-un nou film. Marty Supreme va fi regizat de Josh Safdie si pleaca de la povestea unui campion de ping pong

Gwyneth Paltrow, castigatoarea premiului Oscar pentru Shakespeare in Love, se intoarce pe marele ecran  si isi uneste fortele cu starul din Dune in viitorul Marty Supreme care va fi regizat de Josh Safdie. Chalamet este, de asemenea, co-producator al proiectului de la studioul A24 care s-a aflat in spatele The Whale si Everything Everywhere All at Once.

Desi initial presa americana mentiona ca Chalamet il va interpreta pe Marty Reisman, un fost jucator de ping-pong care a devenit campion mondial si vedeta a culturii pop, A24 a precizat ca proiectul „nu este un film biografic al lui Marty Reisman”, numindu-l o „lucrare originala fictionalizata”.

Marty Supreme a fost scris de Safdie si de colaboratorul frecvent Ronald Bronstein.

Filmul va marca intoarcerea lui Paltrow pe marele ecran pentru prima data de la blockbuster-ul Avengers 2019: Endgame.

In lunga sa cariera a mai jucat in Sliding Doors, Proof, The Royal Tenenbaums de Wes Anderson, The Talented Mr. Ripley de Anthony Minghella, Seven de David Fincher, Shallow Hal de fratii Farrelly si Great Expectations de Alfonso Cuarón.

Proiectul il reuneste pe Safdie cu A24 dupa ce compania a produs cele mai recente doua filme ale sale, Good Time (2017) si Uncut Gems (2019), ambele regizate impreuna cu fratele sau Benny Safdie. Familia Safdie nu mai intentioneaza sa co-regizeze proiecte, dar continua sa produca impreuna prin intermediul companiei lor Elara Pictures.

Cele mai recente proiecte ale lui Chalamet includ filmele Dune:Part Two, Wonka si Bones and All. El va juca rolul lui Bob Dylan in filmul biografic A Complete Unknown al lui James Mangold, care il are pe Chalamet ca producator.

Citește în continuare