Skip to content

Intr-un film emotionant, Kate , Printesa de Walles, marturiseste ca a incheiat tratamentul de chimioterapie. Printesa se va reintoarce treptat la obligatiile sociale

Kate Middleton confirma ca a incheiat tratamentul de chimioterapie intr-un film facut public de Palatul Kensington. Printesa de Wales a anuntat ca se va intoarce la indatoririle publice mai tarziu

Videoclipul emotionant de 3 minute o arata, de asemenea, pe Kate, in varsta de 42 de ani, bucurandu-se de vara in Norfolk alaturi de familia sa, inclusiv Printul de Wales, si de parintii sai, Carole si Michael Middleton.

Vorbind in videoclip, Kate a descris ultimul an ca fiind „incredibil de greu” si „ca viata asa cum o stii se poate schimba intr-o clipa”. Ea descrie, de asemenea, experienta cu cancerul ca fiind „complexa, infricosatoare si imprevizibila”.

Kate a inceput incet-incet sa aiba mai multe aparitii publice, participand recent la finala Wimbledon impreuna cu fiica sa, Printesa Charlotte. La momentul respectiv, Kate a fost ovationata in picioare de multime in timp ce a intrat in arena de meci. Prima sa aparitie publica a anului a avut loc la Trooping the Colour, in iunie, cand a salutat multimea alaturi de intreaga familie din balconul Palatului Buckingham.

Problemele de sanatate ale lui Kate au inceput in ianuarie, cand a fost internata in spital pentru un tip nespecificat de interventie chirurgicala abdominala. Ea a dezvaluit apoi ca urmeaza un tratament pentru cancer in luna martie a acestui an, dupa saptamani de speculatii frenetice cu privire la locatia sa.

„Au fost cateva luni incredibil de grele pentru intreaga noastra familie, dar am avut o echipa medicala fantastica care a avut mare grija de mine, pentru care sunt foarte recunoscatoare”, a spus ea intr-un alt videoclip personal.

De atunci, Kate a adaugat ca mai are un drum lung pana la recuperare.„Drumul meu catre vindecare si recuperare completa este lung si trebuie sa continui sa iau fiecare zi asa cum vine”, spune ea.Ea a continuat spunand ca tratamentul ei medical i-a dat un „reinnoit sentiment de speranta si apreciere a vietii”.

Citește în continuare