Skip to content

Noi imagini din Paddington in Peru, al treilea film dedicat ursuletului simpatic, cu Antonio Banderas si Julie Walters. Olivia Colman si Imelda Staunton, primul proiect impreuna dupa finalul The Crown in care au jucat-o pe Regina Elisabeta.

Au aparut noi imagini din filmul “Paddington in Peru”, in regia lui Dougal Wilson, alaturi de trailerul deja lansat care anunta premiera unuia din putinele filme pentru intreaga familie ce vor fi lansate in perioada urmatoare.

Olivia Colman si Antonio Banderas s-au alaturat distributiei in rolurile Maicii Reverende, o calugarita care canta la chitara si conduce Caminul pentru ursi pensionari, si Hunter Cabot, capitanul unui vapor care se ofera sa ajute familia Brown in timpul aventurii lor in Peru. Alaturi de ei joaca si Rachel Zegler in rolul fiicei lui Cabot, Gina.

Cea de-a treia aventura a lui Paddington il gaseste pe ursuletul titular in Peru pentru a o vizita pe iubita sa matusa Lucy, care locuieste acum la Caminul pentru ursi pensionari.

Un mister ii arunca pe Paddington si familia Brown intr-o calatorie neasteptata prin padurea amazoniana si pana pe varfurile muntoase ale tarii.

Din filmele anterioare ale francizei revin actorii Hugh Bonneville, Julie Walters, Jim Broadbent, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Imelda Staunton (matusa Lucy), Carla Tous. Ben Whishaw va ramane in continuare vocea simpaticului Paddington.

Emily Mortimer este un alt nou membru al distributiei si va prelua rolul doamnei Brown de la Sally Hawkins. „Pentru mine, am simtit ca a venit momentul potrivit sa predau fraiele altei persoane si nu se poate obtine ceva mai bun decat minunata si adevarata Emily Mortimer, este extraordinar de speciala”, a declarat Hawkins intr-un comunicat.

„Sunt absolut incantat sa lucrez cu o distributie atat de minunata la urmatorul episod al povestii lui Paddington”, a declarat regizorul Wilson intr-un comunicat. „Eram deja un mare fan al actorilor care se intorc, dar faptul ca li se vor alatura Olivia, Antonio, Emily si Rachel este mai mult decat emotionant.”

Mai jos puteti urmari trailerul, filmul va intra in cinematografele din Regatul Unit in luna noiembrie, in Romania il veti putea urmari incepand din 17 ianuarie 2025.

Este o distributie impresionanta pentru iubitorii de filme britanice: Julie Walters si Imelda Staunton au mai jucat impreuna in filmele Harry Potter in timp ce Staunton si Colman au aparut in ultimul episod al serialului The Crown, dupa ce au jucat-o pe rand pe Regina Elisabeta in sezoanele 3-4 (Colman) si 5-6 (Staunton).

Paddington insusi, bineinteles, a jucat alaturi de regina intr-o sceneta din 2022, parte a celebrarii Jubileului de Platina al monarhului. A fost una dintre ultimele filmari ale reginei inainte de deces.

Sceneta a castigat un trofeu BAFTA pentru cel mai memorabil moment de televiziune din 2022.

Ursuletul Paddington s-a nascut in 1958, din imaginatia autorului pentru copii Michael Bond, ale carui opere, “A Bear Called Paddington” si seria “Paddington Bear” s-au vandut in peste 35 de milioane de exemplare şi au fost traduse in peste 40 de limbi.

Ursuletul Paddington a aparut de-a lungul timpului in special la televiziune, in mai multe seriale britanice, insa a fost pentru prima data ecranizat in 2014, cand autorul Michael Bond si-a dat consimtamantul pentru transpunerea pe marele ecran a personajului creat de el.

Povestea lui incepe in gara din Paddington, unde realizeaza ca este posibil ca viata in marele oras sa nu fie asa cum si-a imaginat. Acesta ajunge la familia Brown, care il adopta dupa ce ii citesc biletul pe care il poarta la gat scris de mana cu mesajul “Va rog, aveti grija de acest ursulet. Va multumesc.”

Filmele “Paddington 1” (2015) si “Paddington 2” (2018), cu incasari din box-office de 268 milioane de dolari, respectiv 226 milioane de dolari. Sunt considerate succese uriase in randul publicului si criticilor deopotriva, avand inclusiv nominalizari la premiile BAFTA.

Citește în continuare