Skip to content

Kylie Minogue a anuntat cel mai mare turneu mondial al sau din ultimii zece ani. Artista are si o continuare a albumului sau Tension.

 

Cele 13 piese de pe Tension II, noul album al lui Kylie Minogue, vor fi lansate pe 18 octombrie, iar turneul global va incepe in tara sa natala, Australia, in februarie, inainte de a trece prin Asia si Marea Britanie.

Intr-o declaratie, Kylie a spus ca este „mai mult decat incantata” sa „sarbatoreasca era Tension si mai mult” cu fanii.

„Nu va fi o multime de Padaming”, a spus ea, o referire la ei virale, castigatoare a Grammy 2023 single Padam Padam.

Douazeci de date de show-uri In turneu au fost anuntate pana acum, dar Minogue a spus ca urmeaza si altele. Cele mai importante momente ale turneului includ spectacole in orase importante precum Sydney, Melbourne, Tokyo, Bangkok, Londra si Manchester.

In varsta de 56 de ani, Minogue se afla in mijlocul unei renasteri a carierei, dupa Tension si Padam Padam.

In februarie a primit al doilea premiu Grammy – la 20 de ani de la primul – iar in martie a primit premiul Global Icon al Brits.

De cand a aparut in rolul curajoasei Charlene, mecanica auto, in telenovela Neighbours, in 1986, a adunat zeci de hituri si multe premii peste tot in lume.

De asemenea, a cantat la Jocurile Olimpice de la Sydney, a fost numita OBE si a jucat in mai multe filme.

Turneul si albumul au fost intampinate cu entuziasm – si ceva stres.

Spectacolele sale din Sydney au loc in acelasi timp cu parada anuala Gay and Lesbian Mardi Gras – ceea ce ii determina pe multi dintre fanii sai australieni sa se confrunte cu o dilema dificila. Minogue are un numar mare de adepti in comunitatea LGBT.

Albumul Tension II are 13 piese noi si va prezenta colaborari cu unele dintre cele mai mari nume din muzica, inclusiv Sia, Orville Peck, Diplo, The Blessed Madonna, Bebe Rexha si Tove Lo. Single-ul principal, „Lights Camera Action”, va fi lansat pe 27 septembrie.

Citește în continuare