Skip to content

Rituals Cosmetics deschide primul magazin din Romania. Pe langa cosmeticele naturale, magazinul va avea si imbracaminte pentru casa

Din 25 septembrie, Rituals deschide primul magazin din tara in centrul comercial Mega Mall din sectorul 2, Bucuresti.  Primii 150 de clienti care vor vizita magazinul in ziua deschiderii si vor achizitiona un produs, indiferent de valoare, vor primi cadouri speciale.

Compania, infiintata in anul 2000 in Amsterdam,  a devenit un expert recunoscut la nivel mondial in industrie, cu prezenta in peste 36 de tari. Rituals Cosmetics este un brand dedicat ideii de dezvoltare durabila si bunastare in lumea produselor cosmetice de lux. Cu un portofoliu cuprinzator, de la produse pentru baie, ingrijire a corpului si pana la produse pentru casa, Rituals propune o experienta holistica, si le propune clientilor un nou stil de viata, bazat pe transformarea ritualurilor zilnice in momente memorabile.

In cadrul magazinului Rituals, din incinta Mega Mall, va fi comercializata intreaga gama de produse a brandului. Cu o suprafata de peste 205 mp, magazinul, situat la parterul centrului comercial, ofera clientilor oportunitatea de a descoperi mai indeaproape colectiile variate si de a beneficia de oferte speciale.

Rituals Cosmetics este un brand dedicat ideii de dezvoltare durabila si bunastare in lumea produselor cosmetice de lux.

Pionier in integrarea produselor pentru baie, corp si ingrijirea locuintei intr-un portofoliu unic, Rituals promoveaza transformarea rutinei zilnice in momente pline de sens. Fiecare produs este inspirat din traditii stravechi si ajuta la gasirea fericirii in cele mai marunte lucruri. Printr-o gama variata de produse Rituals pentru ingrijirea corpului si a pielii, parfumuri pentru casa, ingrijire pentru barbati si accesorii pentru casa, clientii isi pot imbogati viata cu momente pline de semnificatie.

Citește în continuare