Skip to content

(video) Deghizat cu peruca, ochelari de vedere si haine stranii, Chris Martin a facut karaoke cu noua piesa Coldplay. Campania de marketing a devenit virala.

Intr-o campanie de marketing foarte ingenioasa si creativa, Chris Martin a ales sa promoveze o noua piesa Coldplay deghizandu-se intr-un cetatean nu foarte cool pentru a participa la Karaoke.

Ca intr-un episod din „The Masked Singer”, sambata seara, Chris Martin de la Coldplay a decis sa distreze o multime de oameni intr-un mic bar cu karaoke din Las Vegas. Numai ca de data aceasta, cantautorul si muzicianul a purtat o perca dubioasa, ochelari de vedere cu multe dioprii si haine foarte largi si de moda veche in timpul interpretarii sale improvizate a piesei „All My Love”.

„Fie ca ploua sau toarna, sunt al tau!” a cantat Martin multimii in videoclipul care a fost facut public pe social media.

Martin a captat atentia multimii, care l-a aclamat in timp ce canta, dar si-a dezvaluit identitatea multimii dupa ce le-a cantat serenade cu noua melodie Coldplay.

„Va multumim Chris Martin pentru ca ne-ati ales pentru a va inregistra muzica”, se arata in postarea barului. „Un astfel de moment viral. Cea mai mare surpriza a anului”.

In iunie, trupa rock castigatoare a 7 premii Grammy a anuntat ca va lansa un nou album intitulat „Moon Music” pe 4 octombrie, potrivit site-ului lor. Acesta va fi cel de-al 10-lea album de studio al lor si ultimul pe carae-l va lansa trupa in cariera lor.

Citește în continuare