Skip to content

Pedro Almodóvar vrea sa faca un film despre Zendaya si stilistul ei. Stilistul Law Roach, el insusi o personalitate in industrie si o diva prin comportament, si-a anuntat retragerea intr-un moment de furie

„Sunt fascinat de stilistul care are grija de Zendaya [Law Roach]”, a declarat regizorul «The Room Next Door» Almodóvar pentru Vanity Fair Spania intr-un interviu publicat in limba sa materna, spaniola

„Cred ca opera sa este un act de creatie enorm. Este despre moda, frivolitate si probleme sociale, si este despre promovare”, a continuat el. „Dar, mai presus de toate, cred ca este nevoie de talent pentru asta. Am intrebat despre acest tip si mi s-a spus ca este aproape la fel de diva ca ea. Mi-ar placea sa fac un film despre ei, un mix  intre „All About Eve” si „The Devil Wears Prada”.”

Ceea ce face ca relatia dintre Roach si Zendaya sa fie atat de unica este ca, spre deosebire de majoritatea stilistilor, el se ocupa doar de ea.

Roach si-a anuntat oficial retragerea in 2023 prin intermediul Instagram intr-o postare care spunea: „Daca aceasta afacere ar fi doar despre haine, as face-o pentru tot restul vietii mele, dar din pacate nu este! Politica, minciunile si relatarile false m-au prins in cele din urma! Ati castigat… eu am iesit”.

Roach a vorbit, de asemenea, impotriva caselor de moda care, sustine el, refuza sa o imbrace pe Zendaya. Pentru Almodóvar, modul in care franchetea lui ar putea afecta relatia lor este ceea ce il atrage la povestea pe care ar putea sa o spuna.

„Acesti oameni fac o comedie grozava. Mi-i imaginez pe toti cu fluiditatea lor, concurand”, a spus Almodóvar. „Ar exista un personaj care ar fi ca autoritatea suprema in materie de moda, iar apoi un stilist care ar dori sa obtina aceasta pozitie in lumea celebritatilor, cautandu-le, vorbind cu casele de moda si proband haine tot timpul. Daca sunteti scenarist si va vine o astfel de idee, mi-ar placea sa o dezvolt.”

In varsta de 75 de ani, regizorul „Women on the Verge of a Nervous Breakdown” si „All About My Mother” stie ca este mult mai in varsta decat Zendaya si Roach, dar Almodóvar spune ca lucrarile sale recente s-au conectat cu un public tanar.

„Cand public un scenariu sau o carte, mai mult de 50% dintre oamenii care vin la prezentari au 20 de ani sau chiar mai putin. Presupun ca ei urmaresc filmele mele pe platforme. Dar cand vine vorba sa ne intalnim pentru pranz, cina sau sa mergem la cabana mea sa facem o baie, nu vad multi oameni foarte tineri; acea generatie care cred ca va fi marcata de Los Javis [Javier Ambrossi si Javier Calvo], care au facut „Veneno””, a declarat Almodóvar.

„Apropo, am prieteni si conexiuni printre multi transsexuali: cu cei tineri, cu cei intermediari si cu cei istorici. Socializez cu ei. De asemenea, cu actori din serialul ‘Las noches de Tefía’. Dar acei oameni sunt intr-o parte foarte, foarte specifica a vietii, care nu reprezinta toti tinerii. Nu am conturi in retelele sociale, asa ca nu stiu despre oamenii de pe TikTok sau despre influenceri. Si cred ca mi-ar placea sa stiu”.

Law Roach este stilistul care o pregateste pe Zendaya pentru toate aparitiile sale publice si este cunoscut pentru atitudinea sa de diva si crizele sale de furie.

Atunci cand si-a anuntat retragerea din afacerea de styling personal, a fost suparat ca si-a pierdut identitatea si respectul de sine.

„A fost furia pe care am avut-o cu mine insumi”, a explicat el. „Cred ca am dat atat de mult din mine clientilor mei si carierei mele si succesului meu incat nu stiu cu adevarat cand a fost ultima data cand am fost o prioritate pentru mine. In acel moment eram suparat pe mine insumi. Mi-am dat seama ca nu ma iubeam. Toata furia mea era interna. In acel acces de furie, mi-am spus: „Stii ce, pune pe altcineva sa o faca””.

Iata cateva dintre cele mai spectaculoase aparitii ale lui Zendaya din ultima vreme, in care a avut aparitii spectaculoase.

Citește în continuare