Skip to content

Din cauza ploilor abundente care se anunta, duminica sunt anulate evenimentele Promenada Urbana si Simfonia apei. Pe Calea Victoriei nu mai sunt restrictii de trafic

Organizatorii evenimentelor “Strazi deschise – Bucuresti, promenada urbana” si ”Simfonia apei” au decis anularea evenimentelor pentru ziua de duminica, din cauza vremii. Bucurestiul se va afla sub cod portocaliu de ploi.

”Avand in vedere avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, privind codul portocaliu de ploi torentiale si abundente pe raza Municipiul Bucuresti, valabil pentru zilele de 29 si 30 septembrie, organizatorii evenimentului “Strazi deschise – Bucuresti, promenada urbana” au decis anularea programului artistic ce urma a fi sustinut in cursul zilei de duminica, 29 septembrie atat pe Calea Victoriei cat si pe strada Prevederii din sectorul 3 al Capitalei”, a transmis, sambata, Primaria Bucuresti.

Duminica pe Calea Victoriei se va circula ca intr=o zi din timpul saptamanii fara nicio restrictive speciala.

De asemenea, pentru ziua de duminica a fost anulat evenimentul ”Simfonia Apei”.

Meteorologii anunta cod galben de ploi, incepand de sambata dupa-amiaza, in mai multe judete din Banat, Crisana, Maramures, vestul Transilvaniei si zone montane. De duminica, ploile se extind in toata tara, iar pentru unele zone a fost emis cod portocaliu. Precipitatiile vor depasi 100 de litri pe metru patrat.

Capitala este sub avertizare cod portocaliu.

Citește în continuare