Skip to content

Bruce Springsteen are noi concerte in Europa in 2025. Muzicianul de 75 de ani e protagonist intr- un documentar pe Disney +, dar e in lucru si un film biografic unde va fi interpretat de Jeremy Allen White

Springsteen e foarte prezent in media in ultimul timp. Muzicianul care are 75 de ani va avea un documentar pe Disney la sfarsitul acestei luni, dar si un film biografic in lucru unde va fi interpretat de  Jeremy Allen White

Bruce Springsteen a adaugat date suplimentare la turneul sau 2025 in Marea Britanie si Europa, inclusiv noi concerte in Manchester si Liverpool.

Anunțul noilor date ale turneului vine la scurt timp dupa ce The Boss a incheiat o serie de spectacole live la inceputul acestui an – inclusiv doua spectacole pe stadionul Wembley din Londra in aceasta vara.

Acum, a fost confirmat faptul ca se va intoarce in Marea Britanie si anul viitor, dar va vizita orase care au fost ratate in timpul turneelor din 2023 si 2024.

Dupa turneele britanice, Springsteen se indreapta spre Franța pentru spectacole la Lille si Marsilia pe 24 si, respectiv, 31 mai, inainte de a reveni in Marea Britanie pentru un nou spectacol pe stadionul Anfield din Liverpool, pe 4 iunie.

De acolo, datele se reiau cu spectacole in Praga, Berlin si altele, inainte de a se incheia cu doua date in Milano, Italia.Spectacolele deja anunțate pentru 2025 au fost impartasite la inceputul acestui an, cand The Boss a fost forțat sa reprogrameze o serie de spectacole din 2024 din cauza bolii.In total, opt noi date au fost adaugate la rulare, iar biletele vor fi puse in vanzare la diferite momente saptamana viitoare.Spectacolele din Marea Britanie vor fi puse in vanzare pe 11 octombrie, in timp ce alte spectacole in țarile din Europa vor incepe puțin mai devreme.

Bruce Springsteen si The E Street Band 2025 datele turneului european sunt:

MAI

17 – Manchester, Anglia – Co-op Live (bilete din 11 octombrie, 10am BST)

20 – Manchester, Anglia – Co-op Live (bilete din 11 octombrie, 10am BST)

24 – Lille, Franța – Stade Pierre Mauroy (bilete din 7 octombrie, 10am CEST)

31- Marsilia, Franța – Orange Velodrome (reprogramat din 25 mai 2024)

IUNIE

4 – Liverpool, Anglia – Stadionul Anfield (bilete din 11 octombrie, 10am BST)

11 – Berlin, Germania – Olympiastadion (bilete din 9 octombrie, 10am CEST)

15 – Praga, Republica Ceha – Airport Letnany (reprogramat din 28 mai 2024)

18 – Frankfurt, Germania – Deutsche Bank Park (bilete din 9 octombrie, ora 10:00 CEST)

21 – San Sebastian, Spania – Estadio Reale Arena (bilete din 8 octombrie, 10am CEST)

27 – Gelsenkirchen, Germania – Veltins Arena (bilete din 9 octombrie, 10am CEST)

30 – Milano, Italia – Stadionul San Siro (reprogramat de la 1 iunie 2024)

IULIE

3 – Milano, Italia – Stadionul San Siro (reprogramat din 3 iunie 2024)

Anunțarea noilor date ale turneului are loc cu puțin timp  nainte de lansarea unui nou film despre The Boss, care va ajunge pe platformele de streaming la sfarsitul acestei luni. Intitulat Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band, proiectul este regizat de Thom Zimny si promite sa ofere „cea mai profunda privire asupra crearii legendarelor spectacole live ale lui Springsteen si The E Street Band” pana in prezent.

Acesta va ajunge pe Disney+ pe 25 octombrie, iar trailerul il puteți urmari mai jos.

Pe de alta parte, fanii lui Springsteen s-au bucurat sa fle ca vedeta din serialul “Ursul” se pregateste sa devina The Boss, intr-un film artistic inspirat de viata muzicianului, Deliver Me From Nowhere.

Jeremy Allen White a posvestit ca are deja aproape o „echipa de oameni” care l-au ajutat sa se transforme in starul rock iconic din New Jersey, iar procesul de transformare in muzicianul din „Dancing in the Dark” implica  sport si multe lectii de canto. „Sunt foarte norocos ca exista acum un fel de echipa de oameni care ii ajuta pe tinerii actori sa portretizeze staruri rock”, a spus White, referindu-se subtil la antrenori vocali celebri precum Eric Vetro, care a ajutat tinere vedete masculine precum Austin Butler si Timothée Chalamet sa se transforme in muzicieni emblematici precum Elvis Presley si Bob Dylan pentru filme de lung metraj. Desi White nu l-a menționat pe Vetro, el a dezvaluit ca intenționeaza in continuare sa cante singur in film, lucru pe care l-a declarat anterior pentru Variety la premiera celui de-al treilea sezon The Bear.

Potrivit lui White, Springsteen a fost „foarte de ajutor in a spijini filmul dar si pe el ca actor”, iar cei doi au petrecut ceva timp impreuna. „Am avut acces la el si este cel mai grozav tip”, a spus White. De asemenea, el s-a uitat peste vechile inregistrari de la concerte. „Este grozav sa intru in vizuina iepurelui de pe YouTube si sa il gasesc in toate aceste perioade diferite din viața sa si sa ii pot asculta vocea cand vorbeste, precum si vocea cantata”, a spus el. „Cam asta a fost treaba, l-am ascultat mult si l-am urmarit mult. A fost foarte distractiv sa ma pregatesc.”

Citește în continuare